Mi volt az eddigi legbutább kijelentés/cselekedet az ismerőseidtől, amikor már te is a fejedet fogtad?
Úgy értem: volt olyan tényleg buta kijelentés az ismerősöktől, rokonoktól, amikor már ti is a fejeteket fogtátok, hogy hogyan lehet valaki ennyire sötét? :D
Sógornő konkrétan kijelentette, hogy őt nem harapja meg a kutya, mert diplomás.
Egyik csaj ismerősnek könyvelői végzettsége van, de a saját adóbevallását mással csináltatja meg, mert ő "hátha elrontja".
A régi házunkban a tűzhely fölött ment egy vezeték (220), "letakarva" egy műanyag lappal. A mamám kitalálta, hogy ő a műanyag lapba belever vas szögeket, és hogy hogy nem találta ki eddig anyám, hogy nem akasztja rá a kanalakat. Egyetlen mázlija az volt, hogy ügyetlen, és össze vissza ütötte bele, nem középen. Az összes elment a vezeték mellett.
Szintén a mamám. Ollóval levágta a csengőjének a vezetékét, ami valószínűleg árammal működött, és működött is rendesen. Szerintem csak az volt a mázlija, hogy az olló fogója nem vezette az áramot.
Meg bezárt úgy a szobába, ahova lefeküdtem aludni, hogy kívülről rákötött egy anyagot a kilincsre, amit hozzákötött kint valami máshoz, nehogy kinyíljon az ajtó, mert az olyan borzalmas lenne.... Nem tudtam kijönni.
Volt osztálytársam középsuliban: "A körömlakkra rá van írva, hogy gyúlékony, ha lenyelek egy darabot, meggyullad bennem?" Gondolnád, hogy viccből mondta, de nem, komolyan kérdezte. Meg mi a fenének rágja a körmét, ha lakkozza? :)
Apám egyik haverja, olyan ötven körüli pasas, feleséggel, három gyerekkel váltig állította, hogy minden nő teliholdkor menstruál. És ezt nekem akarta mindenáron megmagyarázni, amikor már azért pár éve első kézből tudtam, hogy működnek ezek a dolgok.
Nekem az alábbiak ugranak be így hirtelen.
Gimi, 16-17 évesek egymás közt.
- Hú, megéheztem. Van valakinek vmi sós rágcsája?
- Nekem van Győri Édesem.
- Te XY, azt mondtam sós.
- Jó, de ki van száradva.
Ugyanennek a nagyon okos illetőnek volt a matektanárral is egy párbeszéde
Tanár: Na, XY, megpróbálom elmagyarázni a kombinatorikát gyakorlati példával. Ha elmegy a közértbe, mit szokott venni? De ne általánosságban beszéljen, hogy tejtermék, hanem mondja, hogy pl. 1 doboz tojás, 2 alma...
XY, hosszas gondolkodás után: Hát... élelmiszert.
Öcsém meg az a típus, aki saját maga szerint szupertájékozott, aztán 1-2 hírrel kapcsolatban mindig kiböfögi, hogy "Nem tudom, ki ez a tag" meg "Ez meg ki a f...om?" (a legmegdöbbentőbb akkor volt, amikor már vagy 3 hete minden online híroldal főcímében Máté Gábor volt a Katona József Színház-beli zaklatási botrány miatt mint a színház igazgatója).
Volt olyan ismerősöm is, aki visszakérdezett a tanárnál, és láthatóan nem viccből, amikor a tanár mondta, hogy "az orosz télben, a negyven fokban", hogy az plusz vagy mínusz.
Ja meg nagyanyám, amikor mondtuk neki, hogy ne egye már meg a csemegeuborkát, mert az üveg tetején durván áll már a penész, hogy "nem, az nem penész, csak kicsapódott benne só".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!