Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a teendő, ha meg kell...

Mi a teendő, ha meg kell tennem valamit, de nem merem?

Figyelt kérdés
2014. aug. 2. 22:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Végülis a jutalom megéri, de nem biztos, hogy lesz jutalom. :D
2014. aug. 3. 11:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire félsz a visszautasítástól, próbáld kevésbé direkt helyzetekben kitapasztalni, hogy benne lenne-e a dologban. Próbálj olyan helyzeteket teremteni, hogy többen legyetetk, ne direkt randi, stb. "Udvarolj" neki úgy, hogy ő maga se tudja eldönteni miatta csinálod, vagy te csak ilyen kedves vagy mindenkivel... látni fogod a reakciójából, hogy várja-e a folytatást. Egyébként a visszautasítást lazán kell venni, ne lássa, hogy ettől te összetörsz. Maradj akkor is kedves vele! Egyébként egy nem, nem nem!:) Egy nő.
2014. aug. 3. 12:04
 13/16 A kérdező kommentje:

Azt az utolsó mondatrészt kétszer kellett elolvasnom, de frappáns, ezt megjegyzem. :D

Amúgy annyira nem félek a visszautasítástól, meg van lány, aki visszautasított, és jó barátok maradtunk, bármennyire állítják sokan, hogy ez lehetetlen.

Ebben az esetben a visszautasítás gondolata azért tölt el félelemmel, mert a lánnyal évekig jóban voltam, osztálytársam volt (ezért nem próbálkoztam eddig), és más egyetemekre megyünk most. Ha visszautasít, ez lesz a kép, ami benne megmarad rólam. Ez az, amit nem akarok.

Amúgy arra gondolok, amit te írsz. Kevésbé direkt dolgokkal udvarolni. Lehet, kicsit túl komolyan is gondolom. Éppenséggel egy 400 oldalas testbeszédolvasásról szóló könyv közepén járok, amit csak miatta kezdtem el olvasni. (Barbara és Alan Pase: A testbeszéd enciklopédiája)

2014. aug. 3. 12:15
 14/16 A kérdező kommentje:

...hogy a reakcióit jobban felfoghassam.*

Utolsó mondat végéről lemaradt.

2014. aug. 3. 12:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Az jó könyv! Képzeld én egyszer egy kollégámmal összejöttem, úgy, hogy senki nem tudta és álltunk egy teremben hárman, és a harmadik kolléga elkezdett viccelődni, hogy na lássuk mit ír a tudomány... és a testhelyzetem alapján oda voltam a pasiért:) De azért ez kicsit macerás módja a megvilágosodásnak. Egy vicces megjegyzést jobban el tudok képzelni, , pl. hogy kár, hogy nem egy egyetemre megyünk, nem lesz ilyen szép lány a közelemben, vagy valami ilyesmi. Ez nagyon bejön a nőknek, és ha elég könnyeden mondod, tétje se nagyon van. Miért ne bókolhatnál neki. A reakció itt is vízválasztó lehet. Ja nem csak frappáns, igaz is;)
2014. aug. 3. 12:25
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Nem a testbeszédolvasásra tervezem építeni az egészet, az a vár egyik bástyája. :D A tanácsaidat mindenképp megfogadom, nagyon hálás vagyok. :)

2014. aug. 3. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!