Mi a teendő, ha meg kell tennem valamit, de nem merem?
Azt az utolsó mondatrészt kétszer kellett elolvasnom, de frappáns, ezt megjegyzem. :D
Amúgy annyira nem félek a visszautasítástól, meg van lány, aki visszautasított, és jó barátok maradtunk, bármennyire állítják sokan, hogy ez lehetetlen.
Ebben az esetben a visszautasítás gondolata azért tölt el félelemmel, mert a lánnyal évekig jóban voltam, osztálytársam volt (ezért nem próbálkoztam eddig), és más egyetemekre megyünk most. Ha visszautasít, ez lesz a kép, ami benne megmarad rólam. Ez az, amit nem akarok.
Amúgy arra gondolok, amit te írsz. Kevésbé direkt dolgokkal udvarolni. Lehet, kicsit túl komolyan is gondolom. Éppenséggel egy 400 oldalas testbeszédolvasásról szóló könyv közepén járok, amit csak miatta kezdtem el olvasni. (Barbara és Alan Pase: A testbeszéd enciklopédiája)
...hogy a reakcióit jobban felfoghassam.*
Utolsó mondat végéről lemaradt.
Köszönöm a válaszokat. :)
Nem a testbeszédolvasásra tervezem építeni az egészet, az a vár egyik bástyája. :D A tanácsaidat mindenképp megfogadom, nagyon hálás vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!