Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a teendő, ha meg kell...

Mi a teendő, ha meg kell tennem valamit, de nem merem?

Figyelt kérdés
2014. aug. 2. 22:48
1 2
 1/16 TheHologram ***** válasza:
92%
Akkor tedd meg. Olyan nincs,hogy nem mered. Meg kell tenned.
2014. aug. 2. 22:53
 2/16 A kérdező kommentje:
Mi van akkor, ha már többször nekiálltam, de mindig földbe gyökerezett a lábam, és képtelen voltam rá?
2014. aug. 2. 22:56
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Mérlegeld, hogy valóban meg kell-e tenned! Ha mindenképp szükséges, akkor szedd össze a bátorságod!
2014. aug. 2. 22:57
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy miért szeretnéd, miért Akarod megtenni. Gondolj arra, milyen lesz, mikor túl leszel rajta. Gondolj az elismerő arcokra. Gondlj az elégedettségre. Gondolj bele, mi minden nehezebb dolog is lehetne, amit meg kellene tenned, ehhez képest ez semmiség... gondolj ezekre, aztán Ne Gondolj Semmire, csak menj, fuss, és tedd meg! MOST!!!
2014. aug. 2. 23:10
 5/16 anonim válasza:
100%
És mi van ha épp le akar ugrani egy 20 emeletes panelbol????!!!!
2014. aug. 2. 23:14
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak engem érdekel h miről van szó???

Kedves kérdező! Kérlek avass be!!!

2014. aug. 2. 23:27
 7/16 anonim ***** válasza:
48%
Pia, drog. úgy tudom ezek segítenek.
2014. aug. 2. 23:40
 8/16 anonim ***** válasza:
48%
#5 semmi gyakorlatilag mi közöm hozzá?
2014. aug. 3. 00:02
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Semmiféle öngyilkos szándékom nincs, aki fentebb ezt gondolta, megnyugtathatom, de köszönöm az aggódást. :)

A konkrét eset részleteit eredetileg nem akartam volna leközölni, mert csak belezavar a dologba, elvégre általános "módszerekre" voltam kíváncsi, amelyekkel "erőt meríthet" az ember.

De mivel kaptam sok hasznos tanácsot, akár el is mondhatom. Semmi extra, nő van a dologban. Elég bizonytalan vagyok felőle, és kissé félek megtenni, amit meg kéne. Gondolom eleget mondtam, mindenki ismeri a szitut. :D

2014. aug. 3. 08:36
 10/16 anonim ***** válasza:
Mindenki fél egy kicsit az ilyen helyzetekben, nem vagy egyedül, de ezt érdemes legyőzni, ha megéri a jutalom. ;)
2014. aug. 3. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!