Ti mikor voltatok utoljára boldogok?
Amikor úgy igazán.. szóval nem az, hogy tegnap jót kirándultatok vagy valami, holnapra meg elmúlt... hanem csak úgy boldogok voltatok.
Én kiskoromban. Nem emlékszem rá igazán.
elmesééled! :D
igen, nagyon rossz :((
Lehet, hogy nem ilyen választ vársz, de leírom az enyémet.
Számomra minden egyes nap boldogság. Boldog vagyok azért, mert élhetek (más már fiatalon vagy az én korosztályomban (24) meghal akár betegség vagy baleset által),számomra tökéletesek a szüleim - jó viszonyt is ápolok velük, boldog párkapcsolatban élek, egészséges vagyok, suliba járok, boldog vagyok mert meg vagyok elégedve saját magammal...
Igaz, még a felnőttek világát nem tapasztaltam meg, de majd az is el fog jönni idővel és majd abban is meg fogom találni azokat az apró dolgokat, amelyektől boldog lehetek.
Nekem olyan még az életemben nem volt, mindig is zavart a magány, ami ellen nem nagyon tudok tenni semmit, hiába próbálok. Az emberek meg kinéznek maguk közül, mintha földönkívüli lennék. Így még sose lehettem úgy igazán boldog.
18/F
Mostanra meg már nem vagyok túl egészséges lelkileg, meg az az érzésem kicsit testileg se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!