Jó pszichológust keresek Budapesten. Valaki ajánlana? Nincs tapasztalatom e téren, semmi.
Figyelt kérdés
2014. júl. 30. 09:11
1/2 anonim válasza:
Igazából nincs univerzálisan jó pszichológus.
Hogy sikeres legyen a terápia, három tényezőtől függ. A páciens személyiségétől, a terapeuta személyiségétől, és a terapeuta által használt módszertől. Ha ebből a háromból csak egy nem stimmel, akkor a terápia eredménytelen lesz. Az igazán jó terapeuták ezt felismerik, és átirányítanak máshoz. Hogy ilyet hol találsz... Na ez a jó kérdés.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Szóval Te még nem jártál. Milyen terápiák vannak, és melyik a legjobb? Persze, tudom minden betegség esetén más.
De még azt sem tudom mi bajom van.... Sejtem, és tudom hogy bajom van, sajnos erre megy rá most a kapcsolatom, és már késő is ebből a szempontból szakemberhez fordulnom, de hátha...
2014. júl. 30. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!