Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy senki vagyok? 15/L

Egy senki vagyok? 15/L

Figyelt kérdés

Nincs nyelvvizsgám, de alapfokon tudok németül(egy hónapja kezdtem), angolul és tudok beszélgetőszinten franciául, viszont a környezetemben mindenkinek megadatott a lehetőség, hogy letegyen min. egyet, engem nem vállaltak el, mert későn jelentkeztem, ezért nem tudtam egyet sem szerezni.

A mai társadalomban szinte minden kortársamnak a környezetemben van okostelefonja rajtam kívül. Én nem szeretnék, mert konzervatív vagyok ezért ki fognak közösíteni?

Nem szoktam nagyon kimozdulni, elmélkedős féle vagyok, több elméletem van, mint barátom, és nem vagyok népszerű. Ez adhat okot arra, hogy az új iskolámban se legyenek sok barátaim?

Talán depressziós is vagyok, viszont nem vagdosom magam és utána mutogatom a többieknek.

Eltérő világnézetem van, elvontabb vagyok, nehezebben fogok kapcsolatokra lelni?

Nem lesz senkim emiatt?

Folyton bántanak a kortársaim, azt tudom miért, de azt nem, hogy mi örömüket lelik ebben.

Egy senki vagyok a leírtak alapján? A felnőttek nagyon felnéznek rám, sokaknak adok tanácsot.

Nem értem a mai világot.

A családi viszonyomról inkább nem beszélnék, sok csapáson estem már túl.

Szóval tényleg egy senki vagyok?

2014. júl. 29. 21:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kezdj el gyurni és aki piszkál verd szét
2014. aug. 16. 09:30
 12/12 anonim ***** válasza:

A nyelvvizsga akkor fontos ha a papír kell. Anélkül is bírsz beszélni. Nem csak akkor hallanak meg külföldön ha a kezedben lógatod XD

Felmérők szerint c szinten tudok angolul, de nem tervezem lerakni amíg melóhoz nem kell :) Egyszerűen addig pénzkidobás.

2014. aug. 17. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!