Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a rossz...

Miért van az, hogy a rossz embereknél sosem látjuk, hogy betegek, vagy baleset éri őket?

Figyelt kérdés

2014. júl. 29. 05:40
 1/2 A kérdező kommentje:

Én igazi kérdéseket teszek fel.Ez nem személyeskedés.Tényleg azt vettem észre,hogy azokkal akiket nem kedvelek ,nem történik balaset vagy bmi.

/ez nem egykori K.K.nak szól a h. oldalra.....:((( /

2014. júl. 29. 10:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Sztem ez nem igaz. Én sokszor találkoztam már olyannal, hogy az úgymond "rossz" emberek voltak betegek, vagy lapította be őket egy autó... maximum azért tűnhet így, mert ha olyan rosszak, kevesebb embert érdekel, hogy vmi bajuk van. Az élet nem igazságos, ezt mindenki tudja, így a betegség sem fog válogatni a jó és a rossz között. Sajnos, ezt el kell fogadnunk, akár tetszik, akár nem...
2014. júl. 29. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!