Az emberek mi felé haladnak?
Úgy hódítanak a nők, hogy mutogatják a feneküket (ruhán keresztül) a fényképen, pózolnak. A férfiak meg félmeztelenre vetkőznek a fotón, erre harapnak a nők.
Falun is az idősebb nők melltartóra vetkőznek (meleg van, de azért...), és úgy járkálnak az udvaron.
Romantika, egyszerű hódítás nincs már?
Az éjjel-nappal Budapest, Való világ, Édes Élet csak egy löket volt az emberiségnek a menőző, "rajoskodó" és szexualitáson alapuló következő generáció számára.
De a rádiókban is ilyen zenéket játszanak, ami ehhez a mostani feelinghez pontosan passzol.
Ha pl a Szomszédok c. sorozatot adnák a tv-ben, más lenne a helyzet.
Nekem nem is kell nő, ha 60 évvel ezelőtt éltem volna, más lett volna a helyzet, mint most.
Csodálkozunk, hogy így viselkednek az emberek, mert a tv-kben félmeztelenül ordibálnak és verekednek a szereplők. Botrányról híres énekesek vannak.
Persze, hogy így viselkednek.
Szerintem hanyagoljuk a témát. Az előttem szólók már elmondták, amit el kellett.
Igen, valószínű, hogy mindenki egész nap a plázában fog időzni. Csak pár hónap vagy év múlva majd éhen halnak..
Nem mindenki ilyen, csak te ezeket látod a beszűkült látóköröddel. Nem baj, majd felnősz.
nm tdm. hlnp lsz s, :_s, vn nm? ooooooooo
de megpofoznám az ilyen egoistákat, vannak 20.30 évesekben is ilyenek sajnos, ezt teszi a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!