Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan és mitől jutott idáig...

Hogyan és mitől jutott idáig az emberek többsége? Ami pozitív, attól írtózik, mint ördög a szenteltvíztől?

Figyelt kérdés
Legalábbis az itteni fórumozók nagy része. Amíg veszekedni, beszólni, letorkolni, megalázni kell a másikat, addig beírogat. Ha intelligensen visszaírsz, és a hozzászólásodból az sugárzik, hogy "oké, emberek vagyunk, ne legyünk ellenségek", akkor felszívódnak. Ennyire igénylik a negatív energiákat?

2014. júl. 26. 04:30
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Sokan szeretnek trollkodni.Gyakran a kerdesek eleg hulyek,pl : Nem leszek Aids-s,mert hozza ertem a korhazi kilincshez?Erre persze,hogy hulye a valasz.

A masik tipus pedig,aki a valosagban egy kis nyuszi el van nyomva es itt eli ki magat vagy egesz eleteben kudarcok ertek es nevtelenul jo neki arcoskodni meg mast bantani.Itt elik ki magukat.Irigyek az emberek es rosszindulatuak.Tisztelet a kivetelnek.Nem szabad ilyenekkel foglalkoznod,mert akkor elerik a celjukat.

2014. júl. 26. 06:30
 2/10 anonim ***** válasza:

én, ha néha úgy irok, mint "troll", akor azért csinálom úgy, mert jólesik

amúgy pont, hogy a pozitiv energia kell nekik

2014. júl. 26. 07:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Vannak, akik unatkoznak, ezért feljönnek trollkodni.

Vannak, akiknek egysíkú a élete, rosszul él, ezért feljön ide kitombolni magát, vagy beképzelten okoskodni próbál, és meg akarja mutatni, h mekkora ász.

De legyünk őszinték: a magyarok többsége nem egy kulturált ember, nem segítőkész, és nem is tud normálisan viselkedni. Ha kimész az utcára, az emberek töredéke viselkedik normálisan, a többség vagy szemetel, köpköd, eldobja a csikket, vagy beszólogat.

Most ezek az emberek billentyűzetet ragadnak, nyilván nem változnak át hirtelen kulturált emberré.

2014. júl. 26. 08:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Legtöbben írnak valamit, és utána vissza se nézik az adott kérdést, így tök 8 mit reagálsz, nem is tudnak arról.
2014. júl. 26. 10:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább arról van szó, hogy a beszólásukra hőbörgést várnak, aztán érkezik ehelyett egy tök normális válasz, minden sértegetés, meg indulat nélkül, és akkor elszégyelli, magukat, amiért ők előzetesen abban a gúnyos hangnemben támadtak rád, ezért inkább csendben maradnak =)
2014. júl. 26. 14:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is ez lehet, legalábbis néhányszor tapasztaltam már ilyet. Amikor azt hiszi valaki magáról, hogy okosabb, és emellé társul még egy jó nagy adag arrogancia, ami a primitívség jele (ami az iskolai végzettségtől független), és jól leszól, aztán amikor konstatálja, hogy a felállás pont fordított, mint hitte, akkor iszonyúan elszégyelli magát, és nincs benne annyi gerinc, hogy bocsánatot kérjen, vagy legalább belássa a tévedését. Olyan szánni való, hogy még haragudni se lehet szerencsétlenekre. :)
2014. júl. 30. 19:29
 7/10 A kérdező kommentje:

Erre írtam:

"aztán érkezik ehelyett egy tök normális válasz, minden sértegetés, meg indulat nélkül, és akkor elszégyelli, magukat, amiért ők előzetesen abban a gúnyos hangnemben támadtak rád, ezért inkább csendben maradnak"

:)

2014. júl. 30. 19:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, egynémelynek lehet a lételeme a vérszívás, de ne általánosíts. Sok jó indulatú válaszoló is van.
2014. júl. 30. 19:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Igazad van, és megpróbálok inkább rájuk koncentrálni. Csak hát az arányok elég rosszak, manapság már szinte az számít normálisnak, aki arrogáns, nagyképű. De tényleg inkább örülök a rendes embereknek. :)
2014. júl. 30. 20:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem az a vicces ebben, hogy ők hiszik magukat ilyenkor "királynak" vagy még csak annak sem, de mindenképp úgy érezte írnia kell valamit, okosságot nem tud így csak beszól. ÉS nem veszik észre, hogy az emberek egy része ezen csak mosolyog mert annyira nem számít ez szintnek... :D Megsértődni meg pláne nem kell. Ilyenekre úgy kell tekinteni mint egy kisgyerekre aki még nem tanult meg viselkedni..az ő esetükben nehezebben is fog menni..nehezebb élet várható nekik, nehezebben érik el ezáltal a céljaikat (mert az alapvető gondolkodása is így torzult), őszintén szólva olyanok mint a szerencsétlen nagy gyerekek szülők nélkül, akiket most a világba eresztettek és óbégat jobbra balra vegyék már észre. Szegény.. :( :)
2014. aug. 10. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!