Hogyan és mitől jutott idáig az emberek többsége? Ami pozitív, attól írtózik, mint ördög a szenteltvíztől?
Sokan szeretnek trollkodni.Gyakran a kerdesek eleg hulyek,pl : Nem leszek Aids-s,mert hozza ertem a korhazi kilincshez?Erre persze,hogy hulye a valasz.
A masik tipus pedig,aki a valosagban egy kis nyuszi el van nyomva es itt eli ki magat vagy egesz eleteben kudarcok ertek es nevtelenul jo neki arcoskodni meg mast bantani.Itt elik ki magukat.Irigyek az emberek es rosszindulatuak.Tisztelet a kivetelnek.Nem szabad ilyenekkel foglalkoznod,mert akkor elerik a celjukat.
én, ha néha úgy irok, mint "troll", akor azért csinálom úgy, mert jólesik
amúgy pont, hogy a pozitiv energia kell nekik
Vannak, akik unatkoznak, ezért feljönnek trollkodni.
Vannak, akiknek egysíkú a élete, rosszul él, ezért feljön ide kitombolni magát, vagy beképzelten okoskodni próbál, és meg akarja mutatni, h mekkora ász.
De legyünk őszinték: a magyarok többsége nem egy kulturált ember, nem segítőkész, és nem is tud normálisan viselkedni. Ha kimész az utcára, az emberek töredéke viselkedik normálisan, a többség vagy szemetel, köpköd, eldobja a csikket, vagy beszólogat.
Most ezek az emberek billentyűzetet ragadnak, nyilván nem változnak át hirtelen kulturált emberré.
Erre írtam:
"aztán érkezik ehelyett egy tök normális válasz, minden sértegetés, meg indulat nélkül, és akkor elszégyelli, magukat, amiért ők előzetesen abban a gúnyos hangnemben támadtak rád, ezért inkább csendben maradnak"
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!