Mi a véleményetek a mai világban arról, hogy egy 20 éves fiatalemberként abszolút antialkoholista vagyok?
Figyelt kérdés
2014. júl. 26. 18:24
11/21 anonim válasza:
Én 18 éves vagyok és én se iszok soha alkoholt. Kóstolni már sok mindent kóstoltam, de egyszerűen semmi nem ízlik, amiben alkohol van. Utálom az ízét. Szerintem sokan így vannak vele egyébként, de mivel az emberek nagy része úgy gondolja, hogy be kell állni a sorba, ezért csinálják ők is. Volt már nekem is ebből gondom, sokan megszóltak már, hogy nem iszok alkoholt. Például, megkérdezték, hogy akkor mit fogok inni az esküvőmön, nem-e gyerekpezsgőt? Volt, hogy én is be akartam állni a sorba az ilyenek miatt, de nem ment. Még sose rúgtam be. Eleinte úgy gondoltam, hogy szánalmas vagyok, de ma már egyre kevésbé érdekel mit gondolnak rólam. Meg legalább én nem fogok egy lecsúszott nyomoréknak kinézni egy pár év múlva.
12/21 anonim válasza:
A te dolgod, azt csinálsz amit akarsz.
13/21 anonim válasza:
Neked mi a véleményed arról, hogy a mai világban 30 éves nőként "antidohányos" vagyok? Na, nekem ugyanaz a te antialkoholizmusodról, közömbösen hagy a téma.
14/21 anonim válasza:
Az, hogy látszólag felvágsz vele visszataszító. Attól, hogy nem iszol nem leszel sem kevesebb, sem több.
15/21 anonim válasza:
Nagy szó a mai világban, üdv a csapatban :).
16/21 A kérdező kommentje:
néhány hozzászólónak üzenem hogy egyáltalán nem a felvágás volt a cél...
2014. júl. 26. 20:36
17/21 anonim válasza:
Mit szóltok, 50+, antialkoholista, sosem voltam berúgva, nem dohányzom, soha nem drogoztam, vegán férfi vagyok.
Ki tud többet?
18/21 anonim válasza:
Teljes mértékben hidegen hagy a dolog. Én csak a két végletet nem szeretem, ha valaki rengeteget piál, meg ha valaki hű de nagy erényként hozza ezt fel.
19/21 anonim válasza:
No problem, van elég alkoholista rajtad kívül.
Statisztika szerint Mo. lakosságára fejenként 6 korsó sör jut évente.
20/21 anonim válasza:
Megteheted. Meg azt is, hogy alkoholista legyél. :D
Erről nem kell senkinek se véleményt formálnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!