Számítógép függő lennék?
13 éves fiú vagyok, sokat gépezek. Általában, reggel felkelek, bevetem az ágyam, reggelizek, bekapcsolom a gépet.
Ebédig gépezek, utánna ha elhivnak játszani, vagy ha én hivok valakit elmegyünk focizni, ping-pongozni. Csak az a baj hogy a környéken a gyerekek, benn görnyednek a gép előtt, vagy nem akarnak jönni, vagy ehhez hasonlók. És akkor egymagam elmegyek focizni körülbelül 5-6 órától 9 óráig, visszaérek, újra gépezek. ( ez egy átlagos nyári nap, nyaralásnál természetesen nem, mamámnál való nyaralásnál úgyszintén nem) Amikor suli van teljesen máshogy néz ki a dolog. Heti 3x fociedzés, 1x úszás, + napi egy tesióra. Hazaérek 1-2 órakor vagy 3, attól függ van e edzésem, vagy szakköröm. Hazaérek eszek, tanulok, és kb. fél 6-tól játszom olyan fél 10-ig. Ez akkor van amikor nincs edzésem. Máskor pedig fél 6-tól úszok fél hétig. Vagy fociedzésem van fél 5-től 6-ig. és akkor még edzés után tanulás, utánna gépezés. Ja és ha a gépemet kikapcsolom, telefonon még facebookozok, vagy nézek videókat. Apám mindig azt mondja, ne gépezzek ennyit, és már érzem hogy igaza van, csak ha nincs játszótársam, az unatkozás ezt váltja ki belőlem. De azért házimunkában segitek, 2 hetente lenyírom a füvet, édesapámnak segítek az asztalos munkában. Játszom a kutyámmal, adok neki enni.
nem vagy függő,de találhatnál néha más elfoglaltságot is,pl olvasás meg ilyenek:) találhatnál valami hobbit esetleg:)
öcsém átlagos nyári napja: felkel,gépezik,ha rászólnak eszik,majd este megy aludni. heti 1-2x focizik fél-1 órát. ennyi a mozgása egész nyáron. csak akkor jön el a géptől,ha szüleim rászólnak,illetve ha más menne a gépükhöz, vagy ha elveszem tőle a laptopot... nekem nem tetszik hogy ennyit gépezik,szerintem rossz hatással lesz rá.. ha valakit oda kell engednie a géphez akkor besértődik,illetve ma is,és általában mindig így van,10-15 perc minimum még hajlandó elmenni a laptop elől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!