Ti miként reagálnátok, ha meglátnátok az utcán, hogy egy srác felpofozza a barátnőjét az utcán, közben veszekednek hangosan, illetve a gyerek folyamatosan pofozásra tartja a kezét és magyaráz, hogy ne idegesítse fel?
Hallottam már én is olyanról, hogy cigányok veszekedtek és oda ment egy ember, hogy szét válassza őket. Akkor mint össze fogtak és neki támadtak.
Ha lehet látni, hogy tényleg egy normális nőt támadnak meg, akkor még érdemes oda szólni valamelyik normális kinézetű, jó erőben lévő alkalmi járókelő társnak, hogy állítsuk már meg (egyedül nem merem). Sok nő egyébként imádja az agresszív férfiakat akik megalázzák és néha jól megverik, hogy ezzel bizonyítsák, hogy ők az "urak" és a nő érezze, hogy a férfi tényleg erős férfi.
Sőt a nők sokszor azért hagyják el a párjukat, mert teszetoszák és nem tudnak ellentmondani. Igen szívecském, persze szívecském, szeretlek szívecském. Na ez inkább váló ok mint az erőszakos férfi! Nekem talán azért nincs most párom, mert én is minden nőnek a kedvében igyekeztem járni, akivel olyan viszonyba kerülök.
A nők, még ha nem is tudják és be sem vallják, de elvárják, hogy egy férfiben az erőt lássák, aki akár nekik is oda csap ha kell. Sőt volt barátnőm aki meg is mondta, miután szakítottunk és lett új párja. Na igen, mert ő megmutatja, hogy el tud járni a keze és mondta, "azt a nő is érzi, hogy megérdemli".
Na szóval, ilyen is van, sőt ilyen a legtöbb de ha megkérdezed talán önmagának se meri bevallani, talán nem is tudatosul benne, de arra vágyik hogy végre valaki így bánjon vele mint egy igazi férfi! Ez valamiféle kellemes izgalmat vált ki a nőkben és el is várják, hogy egy férfi legyen kemény kezű.
Aha, hogyne. Most hirtelen mindenki a csajt védi, de ha fordítva történne a dolog, és a csaj pofozná a pasit, akkor jót röhögnétek az egészen és mennétek tovább, vagy elő a telefonokkal, és levideóznátok.
Nem alaptalanul beszélek, láttam már hasonlót! Inkább ez az elszomorító.
Pont ezt játszotta el pár egyetemista, az emberek reakcióját vizsgálták. Amíg a nő agyalta a férfit vagy 10 percig (színlelve, de elég jól csinálták), a büdös életbe senki sem szólt, páran röhögtek, sőt, valaki még biztatta is. Aztán 10 perc után a pasi kezdett visszaütni, megvédeni magát (szintén színlelve ugye), már egyből ott termett pár ember, és a pasi volt a szemét állat, hogy miért veri azt a szerencsétlen TÖRÉKENY csajt (pedig ők is látták, hogy 10 percig a nő verte a férfit).
Na én EZT nevezem negatív diszkriminációnak és kettős mércének.
Szerintem inkább ez az elszomorító, és sok ember pont ezt a nézőpontot képviseli, hogy nőt nem ütünk meg, de a nő korlátlanul pofátlan lehet és ütlegelhet akárkit.
Nem mennék oda. Sehol sincs írva, hogy a férfi lefogná a nőt, vagy valami. A nő is felnőtt ember, van lába, el tud szaladni, van szája, tud segítségért kiabálni, ha bajban van. Ha meg nem teszi, akkor őszintén, úgy kell neki. Hiába állítaná le ott a csávót bárki, ha a csaj ilyen mulya, hogy eltűri a verést, akkor legfeljebb majd később verik tovább odahaza. Nem oszt nem szoroz.
Gondolom többen mozdulnának segíteni ha a nő menekülne és a férfi üldözné, vagy segítségért kiáltana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!