Ti miként reagálnátok, ha meglátnátok az utcán, hogy egy srác felpofozza a barátnőjét az utcán, közben veszekednek hangosan, illetve a gyerek folyamatosan pofozásra tartja a kezét és magyaráz, hogy ne idegesítse fel?
Ha tudjátok, hogy ez a bizonyos lány mindig is drogos fa.szfejeket szed össze, akkor is beleavatkoznátok? Nyilván, ha már konolyabb a dolog (nem egy pofonról van szó), akkor ez megint nem érvényes. De mint egy előttem hozzászóló is írta, nem hagynátok hogy igya a levét, amit ő valasztott?
(A többségnek igazat kell adnom, hogy közbe kell avatkozni.)
Én a jótett helyébe jót ne várj elvét vallom,(némi kivétellel), és õszinte leszek hozzátok, abban az esetben ha biztosan tudnám hogy egy párról van szó, én nem foglalkoznék velük.
Akkor avatkoznék csak be ha egy fickó inzultál egy számára idegen nõt.
eletembe egyszer mentunk oda, vegen meg a csaj jott felenk agressziven!
nem utnek not, meg 30 ev alatt nem is tettem, de ha o akkor betalal nekem, 100% hogy ment volna vissza is neki, egyikunk se nyult hozza, csak odamentunk, erre ez lett, soha tobbet!
van egy ismeros csaj, o szant szandekkal, vagy csak tenyleg annyira nincs esze kiforgatja amit mondok neki, majd azon duzzog, amit maganak kitalal. Na o kitudta hozni a sodrabol az embert, nem csodalnam, ha majd vmelyik fiutol kapna 1-2t. direkt megmutattam masoknak, ami irasba tortent beszelgetes szerintuk, o az idiota, mintha mindenbe azt keresne, h o rossz, csunya stb...
inkabb abbahagytam vele.
Én erre már sokszor gondoltam , és én nőként is odamennék,hogy Valami baj van?
Ha valami nagydarab izomállat (neadjisten cigány) akkor meg rendőrt hívnék.
Nem, nem mennék oda.
1x volt ilyen eset, hogy a megállóban a pasi lekevert 1-2 pofont a mellette álló "csajnak". Erre 1 ember odalépett hozzájuk, és hangosan felszólította, hogy ezt hagyja abba. Erre a pofozkodó pasi és a felpofozott nő is a 3. közbelépő pasinak támadt és ócsárolták, meg anyázták, épp hogy agyon nem verték ott.
Ezek után én max akkor avatkoznék közbe, ha a csaj sikongatva segítséget kérne, ha némán tűri a verést, akkor verjék, ki nem sz@rja le. Több mint való egy idióta a csaj, aki egy agresszív barommal van, ha nem hagyja ott önszántából, avagy nem kér segítséget, akkor felőlem agyon is verhetik. Max 1 hülyével kevesebb fogja pazarolni a kőolajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!