Lányok! Nektek mennyire jönnek be a kis növésű fiúk?
Figyelt kérdés
160 cm magas vagyok. Lehet kezdenem valamit a lányokkal a jövőben is ilyen magasságommal? Életkort írjatok. Már a szüleimet is túl nőttem. Növök én még valamennyit is? Mert nekem van olyan érzésem, hogy egyáltalán nem. 16/F2014. júl. 22. 22:07
1/6 anonim válasza:
Én középiskola utolsó évében még nőttem, akkor 17-18 lehettem. Szóval van esélyed rá valamennyi, de ez emberfüggő. Én későnérő vagyok.
Amúgy pedig esély az mindig van, hogy megtaláld a párod, de ehhez nagy adag szerencse is kell amellé, hogy a személyiségednek eléggé toppon kell lennie.
2/6 A kérdező kommentje:
viszont én meg hamar fejlődtem, ezért tartok attól, hogy már én növök... :(
2014. júl. 22. 22:16
3/6 anonim válasza:
SOk lány van 160 cm alatt.
Nekem nem jönnél be, mint társ, én 170 felett vagyok.
4/6 anonim válasza:
A 160 centi alatti lányok általában pont a 185-190 körüli óriásokra buknak és nem az alacsony srácokra...
5/6 A kérdező kommentje:
én eddig életemben, akik alacsonyabbak voltak nálam, azok számomra nem voltak szépek...
2014. júl. 22. 23:00
6/6 anonim válasza:
Ez hülyeség hogy az óriásokra buknak, én 191 centi vagyok, és nem buknak rá, sőt, inkább azt veszem észre, hogy túl kicsinek érzik magukat egy ekkora ember mellett, nem érzik magukat dominánsnak, és ettől beijednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!