Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy nevezik azt a viselkedés...

Hogy nevezik azt a viselkedés formát amit én tanusítok? (bővebben lent fejtem ki)

Figyelt kérdés

Ha például valaki egyfolytába tuc-tuc zenét hallgat,és nekem mondja,hogy milyen jó,meg így meg úgy dícsérgeti,én viszont azt mondom rá,hogy "Aki ezt csinálja lényegében a semmiért kap milliókat,más meg agyon dolgozza magát és csak 100.000-et lát belőle" stb..és ha egy másik ember jön és azt mondja,hogy a rock zenét szereti így meg úgy,akkor az nekem nem tetszik és mondom neki hogy a tuc-tuc az sokkal jobb stb..

Mi ez a viselkedés fajta?Ami másnak nem tetszik,az nekem ige..de ha valakinek tetszik az ami nekem is,akkor hirtelen a másik kezd el érdekelni..

2014. júl. 22. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:
ez az, amikor te folytonosan ellentmondasz másnak,csak hogy jobban érezd magad. Én összeférhetetlennek mondanálak.
2014. júl. 22. 17:51
 2/6 anonim ***** válasza:
hipszterkedő
2014. júl. 22. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Megmondóember. Gondolom nincs túl sok barátod..
2014. júl. 22. 19:18
 4/6 A kérdező kommentje:
ellenkezőleg.vannak barátaim,akik igazi barátok.Ez nálam öröklött,hogy ilyen vagyok...szóval az a lényeg,hogy legyen mindig igazam.
2014. júl. 22. 20:30
 5/6 anonim válasza:
Pont most mondtad meg, hogy hogyan viselkedsz. Mindig az igazadat akarod. Bár ez nem minden esetben igaz. Azt kell mondanom, hogy rokonlelkek vagyunk. Valamiért nekem is sokszor különbözik a véleményem a többi emberével szemben. De nekem legtöbbször nem azért van, mert annyira azt akarom, hogy nekem legyen igazam - talán az lehet a probléma (nálam legalábbis), hogy nem szeretem az olyan dolgokat, amikért mindenki odavan. Megvan a saját ízlésem, és ezt a barátaim nem gyakran találják el. Ettől függetlenül, ha ezen szeretnél változtatni, egyszer-kétszer mondhatod azt, hogy tetszik, amit a többiek hallgatnak.
2014. júl. 23. 17:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Tényleg,én nem megyek a sok birka után,mint mások akik a "divatot" követik.
2014. júl. 27. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!