Miért furdal ezért a lelki ismeret?
Figyelt kérdés
Kaptam egy ps3-mat mert a ps2-m elromlott de elvittem a régi rossz ps2-m összes kellékeivel es 14 játékkal de csak 8 ezret adtak érte amikor az eladó mondta hogy ennyi én rá bólintottam.Másnap megnéztem az árat hogy mennyiért adják el és összesen 27 ezer volt de azóta amióta ez megtörtént nem tudok elaludni és ha erre gondolok nagyon rosszúl érzem magam pls segítsetek. A bunkó válaszokat kérlek ne írjátok ki köszönöm.2014. júl. 21. 22:07
1/3 anonim válasza:
27 ezer, ha te veszed boltban. Viszont, a boltok mindig joval kevesebbert vasarol fel, mint amenniert elad. Nem kell sajnalni az illetot, de azert, mire eladja, leadozik, stb, addigra kicsit megcsappan a haszna. Na persze nem azt mondom, hogy jo uzletet csinaltal, de annyira nagyon nem vertek at. Kulonben is, ha nem adod el, akkor ott porosodna a szekrenyen. Fogd fel ugy, hogy 8 ezret kaptal valamiert, ami szamodra 0 forintot erne, mert semmire sem hasznalnad.
2/3 anonim válasza:
Neten többet kitudtál volna belőle hozni... Most már mindegy. Amin nem lehet változtatni, kár miatta bánkódni:)
3/3 anonim válasza:
Baratom 10.000et kapott erte :) de orulj neki ha mar ennyiert megvettek.. Valahol meg 8at sem adnak erte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!