Csak engem idegesít, hogy fb-en ha valaki feltölt magáról egy képet, főleg a lányok, akkor mindenki halálra dicséri?
Pl jajde szép vagy, te vagy a világon a legszebb.
közben meg olyan csúnya, mint egy bányarém.
Miért zavar ez téged? Lehet, hogy nem szép, de a barátai kedveskednek vele, és szereznek neki néhány szép pillanatot. Ennek mindenki örül. Most mégis, nincs akkora kőbunkó a Földön, aki odaírná, hogy húú, de ronda vagy (nem viccből, hanem komolyan). Akkor inkább csöndbe marad mindenki.
Aki esetleg tényleg kirívóan ronda, akkor nem fogok még egyet belerúgni, van elég baja szerencsétlennek. Ráadásul nekem se lenne jobb, ha belegázolnék a lelkébe, sőt rosszabb.
11es vagyok. Adok egy tanácsot. Le lehet tiltani azokat, akik idegesítenek, vagy nem is leszel az ismerőse. Lehet olyanra formálni a facebookodat, amilyen te magad vagy. Én csak azokkal foglalkozok, akik amúgy is aktív részei a valódi életemnek.
Másodsorban, pedig neked se olyan nagy szám a helyesírásod, úgyhogy hallgatnék a helyedben.
De, láttam már.
Te meg úgy látszik még a saját hibádat sem veszed észre. Ha épp az két p, ha azt akarod kifejezni, hogy éppen most. Az ép az mást jelent. Én most nem okoskodni akarok, csak úgy kritizálj másokat, hogy benned meg van az az erény, amit belőlük hiányolsz.
Ne foglalkozz velük és kész.
Instant léleksimogatás, és egó növelés. Ezeket csak a roppant felszínes emberek csinálják, akiknek elég ennyi is. Ugyanide tartozik a "belső a fontos" idézetek mellé kitett kép a csaj melleiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!