Azt magyarázzátok meg nekem, miért jön be mindenkinek manapság ez az elkorcsosult "stílus"?
Én sem értem, hogy miért jó ez a mérhetetlen bu**lás.
A kedvencem az, mikor ilyen 12-14 éves kis "gettószökevények" okoskodnak, hogy a fű az milyen jó dolog, legalizálni kéne
A swages stílusú srácokra miért mondjátok, hogy bzisak?
F!ngotok sincs róla hogy nap mint nap hány öltönyös vagy sima farmergatya-pólós bzit láttok... Többet, mint elfordított baseball sapkást, megsúgom... A legtöbb melegnek olyan a stílusa, mint a tiétek. Szóval ti vagytok bzisak, ezt kapjátok ki... (vagy be:D)
Hülyeség ezen vitatkozni. A Bustás vonulatot követők között azért (is) kevesebb a meleg, mert közöttük nem elfogadott a homoszexualitás. Ez nem pozitívum, ez álszentség, és éretlen gondolkodásmód. A kedvencem, mikor az ilyen férgek jönnek a "Csak azért mert cigány vagyok?!" és a "Rasszista!" beszólásokkal.
Az gondolom egyértelmű, hogy sokkal több "öltönyös és farmergatya+pólós" ember rohangál az utcákon, így több a meleg közöttük.
Az ilyen gyökerek miatt nem látják mellesleg a fű legalizálásának "jó oldalát". Amíg a köztudatban az él, hogy a legalizálás mellett kampányoló emberkék nagy "gengszterek", és hobbiból az erőszakosság, a gettó lifestyle majmolása megy, addig nem lesz nagy támogatottsága a dolognak.
A Mr.Buktás stílusról semmi jót sem tudok mondani. Abban reménykedem, hogy 18 éves korára kinő belőle a sok fotelgengszter, aki mélyszegénységben felnőve, a gép és telefon képernyőjén bámulja hogyan is kell tökösgyereknek lenni.
A magyar rapszakmának nincs értelme. A Punnany Massif és talán a Hősök vállalhatóak, a többi szerintem egy szar. Aki nem nő ki ebből, az defektes.
Jöhetnek a piros mancsok a szűklátókörű Ríl Trill Oridzsinel Gangszta Sit arcoktól, küldjétek a virtuális pitbullokat, aztán vegyétek fel a lila sapkát, és mondjátok el háromszor, milyen férfiasak vagytok.
Gondolom, azóta te is felnőttél :) Mi van veled?
A durva az, hogy Busta azóta is tökugyanezt a kamugengszter lósz*rt nyomja, kivéve, hogy ma már senki nem kíváncsi rá :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!