Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azt magyarázzátok meg nekem,...

Azt magyarázzátok meg nekem, miért jön be mindenkinek manapság ez az elkorcsosult "stílus"?

Figyelt kérdés
A mai lányoknak csak az jön be,ha ilyen busta szart,meg tudom is milyen zenét hallgatsz,ha a baseball sapkád kétszer akkora mind a fejed,de az is oldalra hajtva,hogy kemény legyél,meg divatból mondják a busta,meg az ak26 zenéjükkel,hogy ők aztán rockerek.Mi köze ezeknek egyáltalán a zenéhez? A másik meg amikor 12 éves fejjel jönnek rajolni,hogy "Gyá,én a gettóból jöttem,szívjál füvet,legalizálják,mert a gettóban ez így szokás" és akkor már kemények.
2014. júl. 20. 12:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem, hogy miért jó ez a mérhetetlen bu**lás.

A kedvencem az, mikor ilyen 12-14 éves kis "gettószökevények" okoskodnak, hogy a fű az milyen jó dolog, legalizálni kéne

2014. júl. 20. 13:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek jön be, de akinek igen az mindenhol azt hirdeti... Igazából nem nagyon kell tenni ellene semmit, hamarosan kinövik, vagy jön a következő divathullám, ami remélhetőleg jobb lesz és annak kezdenek "hódolni".
2014. júl. 20. 16:03
 13/15 anonim ***** válasza:

A swages stílusú srácokra miért mondjátok, hogy bzisak?

F!ngotok sincs róla hogy nap mint nap hány öltönyös vagy sima farmergatya-pólós bzit láttok... Többet, mint elfordított baseball sapkást, megsúgom... A legtöbb melegnek olyan a stílusa, mint a tiétek. Szóval ti vagytok bzisak, ezt kapjátok ki... (vagy be:D)

2014. júl. 20. 16:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség ezen vitatkozni. A Bustás vonulatot követők között azért (is) kevesebb a meleg, mert közöttük nem elfogadott a homoszexualitás. Ez nem pozitívum, ez álszentség, és éretlen gondolkodásmód. A kedvencem, mikor az ilyen férgek jönnek a "Csak azért mert cigány vagyok?!" és a "Rasszista!" beszólásokkal.

Az gondolom egyértelmű, hogy sokkal több "öltönyös és farmergatya+pólós" ember rohangál az utcákon, így több a meleg közöttük.

Az ilyen gyökerek miatt nem látják mellesleg a fű legalizálásának "jó oldalát". Amíg a köztudatban az él, hogy a legalizálás mellett kampányoló emberkék nagy "gengszterek", és hobbiból az erőszakosság, a gettó lifestyle majmolása megy, addig nem lesz nagy támogatottsága a dolognak.

A Mr.Buktás stílusról semmi jót sem tudok mondani. Abban reménykedem, hogy 18 éves korára kinő belőle a sok fotelgengszter, aki mélyszegénységben felnőve, a gép és telefon képernyőjén bámulja hogyan is kell tökösgyereknek lenni.

A magyar rapszakmának nincs értelme. A Punnany Massif és talán a Hősök vállalhatóak, a többi szerintem egy szar. Aki nem nő ki ebből, az defektes.

Jöhetnek a piros mancsok a szűklátókörű Ríl Trill Oridzsinel Gangszta Sit arcoktól, küldjétek a virtuális pitbullokat, aztán vegyétek fel a lila sapkát, és mondjátok el háromszor, milyen férfiasak vagytok.

2014. júl. 20. 17:39
 15/15 anonim válasza:

Gondolom, azóta te is felnőttél :) Mi van veled?

A durva az, hogy Busta azóta is tökugyanezt a kamugengszter lósz*rt nyomja, kivéve, hogy ma már senki nem kíváncsi rá :D.

2021. dec. 27. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!