Hogy szerezzek magamnak egy kis onbizalmat?
Nekem is voltak ilyen jellegű gondjaim, és a sok stressz miatt pánikbeteg lettem.
Ne mások elveinek, nézeteinek akarj megfelelni, hanem vállald fel a valós önmagad, minden vékonyságról és teltebbségről alkotott teóriát iscsak egy ostoba ember talált ki, ne ennek a vak marha rendszernek akard magad lealacsonyítani és tönkre tenni emiatt a lelki belső világodat!!;)
Én már 5 éve próbálom az egyéntelen, önállótlan közvélemény által hibásan kialakított, tévesrn tökéletes sszépségtest elérését! De rájöttem, hogy az nem én vagyok és nem fogom magamat mások ostobaságai miatt marcangolni. Elfogadtam magam, van rajtam felesleg de Istennek hála nem vagyok túlsúlyos.
Ugyan az állatok miatt vegetáriánus vagyok de igy is van rajtam felesleg, mert nem tagadom sokszor jól esik az édesség és szerebcsére jelenleg van mit ennünk. De imádok kirándulni így valamennyire megfékezem az elhízást :D. Szalagavatómra sem tudtam elérni a kívánt alakot, amikor felvettem a ruhát elégedett voltam, de a széles (genetikailag) csípőm valahogy kiugrott a sok darázsderék mellett, ahogy máshoz kezdtem méregetni magam, de ezt nem szabad, ha belül ragyogsz kívül is látszik, én ahogy elfogadtam magamat boldog lettem! :)
Örülj hogy nincs testi vagy szellemi fogyatékod,hogy egészséges vagy ! Az egészség a legfontosabb a szeretet és a család mellett!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!