Ezen az oldalon ha egy fiú ráír egy másikra privátban, azt miért tartják egyből homokosnak?
lány vagyok. egyszer írtam valakinek a kérdése kapcsán, és írt egy levelet, de a végén el is köszönt. Aztán reagáltam, mert fontosnak éreztem, hogy az egész helyzetet lássa, arra is reagált, aztán újra elköszönt.
Nem tudom, mit gondolt? Hogy én itt rá akarok akaszkodni majd és hetekig levelezni? Ha meg nam akar kommunkálni, minek ír ki kérdést? Vannak bolondok itt is. Magukból indulnak ki szerintem, és azt vetítik a másikra, ami ők tennének, így inkább lerázzák...
"Ha meg nam akar kommunkálni, minek ír ki kérdést? Vannak bolondok itt is. Magukból indulnak ki szerintem,"
Hát ez csodálatos, így együtt leírva.. azért írnak ki kérdést, mert -most figyelj- választ szeretnének kapni és nem privát üzenetet, hoppá, milyen meglepő. Most aki reagál a te üzenetedre, majd elköszön, aztán erre te újra háborgatod őt, akkor ő a bolond? Nem te vagy a magányos elmebeteg, legalábbis az ő szemében? Miért ne tudtad volna nyilvános kommentben odaírni a véleményedet a kérdéséhez? Na mindegy...
5., drága! Azért, mert nem akartam offolni. ;)
Plusz egy üzi meg nem a világ vége ennyire, nem fél óránként kapott, tehát mindenképp betegesnek mondanám. Főleg, hogy be lehet állítani, hogy ne kaphasson. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!