Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van rajtam kívül ember aki...

Van rajtam kívül ember aki utál strandra járni?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy alakult ki, pedig nincs is bajom a testemmel meg semmi ilyesmi. 17/F
2014. júl. 18. 09:15
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Utálom. Bár nekem gondom van az alakommal. Bikini felső a méretemben 20-30ezer (ami nevetséges) mivel a hasam sem lapos éppen nem égetem magam. A másik meg hogy utálom kerülgetni a klóros vízben az öregeket a visítozó gyerekeket stb. A tavakat utálom (rettegek tőlük) a Balaton egy vicc kategória azon az áron (jó azért kicsit több) de elmehetek tengerre is amit viszont imádok. Ott nem néznek ki, mint ebbe az undorító országban, ne érdeklik mi van rajtad épp hol van felesleged stb. Bár évek óta nem voltam a fürdőruha gondok miatt :(
2014. júl. 19. 16:49
 22/22 anonim ***** válasza:
Jelen. Ameddig nem volt szőrzetem addig mentem, de már nem merek elé állni a sok ember elé. Lehet hormon betegségem van... A lábam valami iszonyat a sok szőrtől meg a hasamon... na jó, ne ugorjunk bele a részletekbe... 16/F
2014. aug. 3. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!