Szoktatok néha trollkodni a gyk-n?
Figyelt kérdés
Tehát előfordul, hogy pusztán poénból nem a kérdésre válaszoltok? Nem azért, hogy megbántsátok a kérdezőt, de a kérdés néha adja magát, hogy valami hülyeséget, vicceset írjatok rá?2014. júl. 16. 12:46
1/9 anonim válasza:
ritka,de vannak olyan kérdések amire nem lehet máshogy reagálni :D
2/9 anonim válasza:
Igen, van úgy. :D De azért ügyelek arra, hogy ne legyen sértő. :)
3/9 anonim válasza:
nem szoktma,nem erek ra. ma van eloszor,hogy irogatok ,valasozlgatok, en mindig csak kerdezni szoktam.de ma elhataroztam,hogy csinlaok egy i lyen napot,ugyis most lazaskodni akarok,mert mindjart megyek szabadsagra:)
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, arra én is ügyelek, hogy ne legyen sértő, de néha van úgy, hogy a kérdés akár lehet kétértelmű és ilyenkor ha olyan a kedvem, a "második értelmét" veszem alapul. Néha kis is magyarázom időben,hogy bocs, csak vicceltem. Néha nem tudom mi visz rá :-)
2014. júl. 16. 13:10
5/9 anonim válasza:
Bizony, ha ostoba és rosszindulatú a kérdés.
6/9 A kérdező kommentje:
#3 jól teszed, ilyen is kell.
2014. júl. 16. 13:12
7/9 A kérdező kommentje:
#5. A rosszindulatúság megint más, mert arra a legnagyobb őszinteséggel válaszolok és küldöm melegebb éghajlatra. Vannak valóban rosszindulatú és kötekedésre, vitára buzdító kérdések, amikor érezhető a kérdezőn, hogy csak szítani akarja a népet. De az ezekre adott válaszokat nem trollkodásnak nevezném. Az ostobaság szintén más, vagy egy rosszul megfogalmazott kérdés.
2014. júl. 16. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!