Fiúk mi a lány IDEÁLOTOK? ^^
Külső: Mindegy, hogy alacsony vagy magas, milyen méretei vannak. Az összkép ami számít. Amit nem szeretek az a nagy mennyiségű smink és a kirívó öltözködés.
Belső. Nálam nagy ellenség a dohányzás. Lehet akármilyen kedves egy lány és csinos a dohányzás az én szememben hatalmas szög.... Ezen kívül nem igen tudok mit mondani legyen kedves, vicces aranyos, romantikus, lehessen vele hülyülni, de ha úgy van akkor komolyan is tudjon a dolgokhoz állni.
Külsőleg mint a lenti képen. Belsőleg, a mindent elsöprő kedvesség és optimizmus az nálam visz mindent mint a piros hetes :)
Külső: Legyen vékony, velem egyenlő magas vagy nálam kicsit alacsonyabb. Sötét barna vagy fekete félhosszú vagy rövid hajú.
A sok smink, és ez a "Swag páva" stílus nagyon taszít.
Én Japán származású vagyok, úgyhogy + előny ha ő is ázsiai.
Belső: Legyen kedves, megértő, őszinte, lehet kicsit tomboy.
Legyen okos,érett,nehezen kapható,csendes,komoly és vicces, az adott helyzettől függően,értse a célozgatásokat,az iróniát.Személyiségileg passzoljon hozzám.
Külsőre szinte teljesen mindegy,csak fogjon meg benne valami.Ne legyen beszari,ne hordjon magassarkút és ribis ruhákat,ne cigizzen,ne a barátnőkkel vihorászás,bulizás,piálás legyen a hobbija.Hatalmas előny ha még nem járt benne senkinek a farka!
Az sem baj ha kicsit fura,csak legyen érdekes,és vonzó számomra,végül,de nem utolsó sorban legyen hatalmas igénye szexuális téren ,imádja az erotikát,a szexet,a kényeztetést,viszonozni is. ^^ Röviden, leegyszerűsítve ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!