A kék szemű emberek agrsszívabbak?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak az én személyes tapasztalatom? Lehet butaság így szemszín alapján tulajdonságot levonni, én is azt mondanám ha más mondaná ezt nekem, viszont tény, hogy eddig ha kék szemű emberrel találkoztam annak nagyrésze agresszív volt.2014. júl. 13. 18:35
11/13 anonim válasza:
Hát a cigányok barna szeméből kiindulva ez baromság.
12/13 anonim válasza:
5-os, en kek szemu vagyok es az empatikus, erzekenyt leszamitva semmi nem igaz ram :D
ha szamit valamit: legjobb baratnom (sotet barna szemu) a csipkelodos poenjaimnal folyton ramut egyet (amolyan "barati suhintás, de eleg nagyra sikerul olykor). Ellenben en alig csinaltam ilyet, de azt is szerintem azert mert atvettem tole :D
Regebben viszont (bar a legtobb kisgyerek ilyen rosszcsont) sokat verekedtunk a szinten kek szemu hugommal, meg elofordult h feltekenysegbol es vagy gonoszsagbol megutottem). Akkor meg kicsik voltunk uh nem tudom mennyire vonhato bele a statisztikaba.
13/13 *Nekomimi* válasza:
# 12
Én vagyok az ötös válaszoló.
Oké, elhiszem, hogy nem igazak rád a dolgok... Én csak úgy hirtelen rákerestem és bemásoltam. Alapból nem hiszek az ilyen hülyeségekben. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!