Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kék szemű emberek agrsszívab...

A kék szemű emberek agrsszívabbak?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak az én személyes tapasztalatom? Lehet butaság így szemszín alapján tulajdonságot levonni, én is azt mondanám ha más mondaná ezt nekem, viszont tény, hogy eddig ha kék szemű emberrel találkoztam annak nagyrésze agresszív volt.

2014. júl. 13. 18:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Bizonyára elve agresszívan közelítettél feléjük és ez volt a válaszreakció.
2014. júl. 13. 18:41
 2/13 anonim ***** válasza:
32%

igen..

a barnaszeműeknek nagyobb a farkuk és a zöld szeműek meg több sört tudnak inni

2014. júl. 13. 18:50
 3/13 anonim ***** válasza:
28%
A rövidhajú kérdezők nagyobb baromságokat kérdeznek?
2014. júl. 13. 18:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A szemszín egy külső, vele született (örökölt) tulajdonság, a vérmérséklet pedig belső tulajdonság, a személyiségjegyektől függ, illetve a tanult viselkedésformától, amit a környezetében élőktől sajátított el. A kettőnek nincs köze egymáshoz.

egy szürke (kék) szemű

2014. júl. 13. 19:18
 5/13 *Nekomimi* ***** válasza:

Nézd csak, ezt találtam. :P

Kék szem

Vidám és önbizalommal teli személyiség, aki hamar jókedvre deríti a környezetében élőket. Nyitott, barátságos és őszinte ember, akiben meg lehet bízni. Empatikus és érzékeny típus, ezért általában nagyon jó barátnak tartják.

A kék szeműeket általában nehezen lehet kihozni a sodrukból, azonban a kriminológusok szerint, mivel sokszor kevesebbszer konfrontálódnak, mint a más szemszínnel rendelkező embertársaik, ezért sokkal nagyobb dühkitörésekre képesek. A vizsgálatok ráadásul azt a tényt is feltárták, hogy leginkább a kék szemű férfiak képesek az erőszakoskodásra és a nemi erőszakra.

2014. júl. 13. 19:23
 6/13 anonim ***** válasza:
Butaság, nekem szürkés-kék szemem van és nem vagyok agresszívabb mint mások. ;) 19/F
2014. júl. 13. 19:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Kék a szeme, arca csupa derű... :D
2014. júl. 13. 19:40
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

egy biztos: Minden kékszemű embernek az anyukája több tízezer évvel ezelőtt ugyanaz a nőszemély volt (Éva).

Ez tényleg igaz

2014. júl. 13. 19:54
 9/13 anonim ***** válasza:
19:54: És még a nevét is tudod, wow! :D
2014. júl. 13. 19:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Tudjátok, hogy mi van? Szerintem pont, hogy a kérdező kék szemű.
2014. júl. 13. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!