Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem tudom mennyire rossz a...

Nem tudom mennyire rossz a kérdés, de hogy lehet élni angol nyelvtudás nélkül?

Figyelt kérdés
A munkám során véletlenül (!) rengeteg külföldi emberrel találkozom, ha valamiről bővebben akarok olvasni az általában angol nyelvű, sőt, az interneten szinte minden angol.
2014. júl. 13. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok ember van, akinek egyáltalán nincs szüksége az angolra.nem találkozik vele a mindennapjai során.
2014. júl. 13. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Rengeteg természeti nép csak a saját nyelvét ismeri, oszt egész jól elvannak. Igaz, nem is találkoznak külországból gyütt idegenekkel.
2014. júl. 13. 18:06
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Jól elvagyok nélküle, bár az érdekességek utánaolvasásában tényleg nehézségekbe ütközöm. Egyébként ki nem állhatom ezt a nyelvet, csak muszájból vinne rá a lélek, hogy megtanuljam.
2014. júl. 13. 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom a nyelveket, de ettől függetlenül nem gondolom, hogy mindenkinek létszükség lenne. Vannak olyan munkák, amikhez nem kell, ennyi.

Nekem meg a matek nem megy, mások szerint meg anélkül nem lehet élni. Nem vagyunk egyformák.

Nem kellene ilyen nagyképűen állnod a dolgokhoz.

Pl. az én meglátásom szerint (mivel az én környezetemben így van), a német sokkal többször kell itthon a mindennapokban. De van annyi eszem, hogy felfogom, hogy nekem alakult így, és nem vonok le általános következtetéseket belőle. Neked sem kellene.

2014. júl. 13. 18:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagyképű, csak tényleg nem értem.
2014. júl. 13. 18:38
 6/8 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok nagyképű, csak tényleg nem értem."

Ha nem érted, akkor csak egyszerűen szűk látókörű vagy. Nem egyformán élnek az emberek.

2014. júl. 13. 18:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Simán. Nincs szükségem rá.

Én se értem, hogy hogy lehetnek a 21. században is ilyen szűk látókörű emberek mint te.

2014. júl. 13. 20:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szűk látókörű, csak én nem tudnék jelenleg eléldegélni angol nyelvtudás nélkül. De lehet, csak az én környezetemben és ízléskörömben van rá szükség.
2014. júl. 13. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!