Rólatok nehéz fényképet csinálni?
Meglepő módon ez is egy szakma amit évekig tanulni kell, milliós felszerelés kell hozzá, nem kevés kitartás, érzék és tehetség.
Én mindig a magamon végzett szívműtétekkel szenvedek meg de nagyon. :P
Most megnyugodtam,hogy nem csak én vagyok ilyen defektes, egyáltalán nem tudok magamról jó képet csinálni.
Nekem is kb. 100 képből 1 jó:/
Csak akkor vágok hülye fejet, ha tudom, hogy fényképeznek. Bográcsozáskor, nyaraláskor, szilveszterkor, amikor fényképeznek, de nem tudok erről, mert valamit, valamivel szöszölök, akkor viszont tök jó képek születnek rólam.
Van egy ember a társaságban, aki ezeket a spontán, életszagú képeket készíti. Mindig eltalálja a pillanatokat. Sokszor nem is szól, hogy fényképezett. A fényképezőgép az enyém, programokon általában közös használatú, majdnem mindenki készít legalább 1 képet vele. Annyira be lehet határolni, melyiket készíti a fent jellemzett ismerősöm. Egyrészt ő nem szerepel rajta azokon a fotókon :D. Másrészt meg annyira természetes rajta mindenki.
Magamat nem fényképezem. Egyszer fényképeztem, az önéletrajzomhoz. 3 képből egy sem lett igazán jó, aztán úgy voltam vele, hogy szebb úgy sem leszek már, viseljék el, hogy ilyen az arcberendezésem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!