Csak én veszem észre, hogy az emberek manapság a telefonjukkal akarnak felsőbbrendűnek tűnni?
Sziasztok.
Ezen gondolkozok már rég óta, hogy az emberek a telefonjukkal okosabbnak hiszik magukat??
Eredetileg, mikor kiadták az Iphone 5-t,S4 et, egyéb drága telefonokat, mind luxus kategóriába írták.
Hiszen 170 körül mozogtak az árak.
És mostanába minden 2.-3. embernek ilyesmi kategóriás telefonja van. Ergo: luxus,drága,stb...
De a magyarországi felmérések azt mutatják hogy az emberek nagy része szegénységben él, a középréteg hiányzik, és kb 8% a gazdag réteg.
Az már nem számít a mai világban, hogy milyen házban lakik az ember? Mert ez már nevetséges, hogy 160 ezer forintos telefonra felveszik a hitelt, és közbe szakadt kínai cuccokba járnak..:D
Ha már van 160 ezres telefonja, akkor vehetne pár márkás cuccot.:D
És ha ez nem így van, akkor ki is közösítenek akár ezért :D
Minél hamarabb szeretnék felnőni, és elhúzni ebből a nagyképű putris társadalomból! :D
Mert még Norvégiában,Svédországban oké, ahol van 500-600 ezres ÁTLAG fizetés:D
A másik meg:Buliban is összeszólalkozáskor: Nekem ájfonom van, neked meg nokia? Vicc vagy....
Aztán mikor bever neki 2-t az ember akkor b@@@hatja a telefonját:D
Mit hisznek, hogy az egy pisztoly vagy mi? :D
18F
Hát kb én is így vagyok....
Ezért utáltam meg magyarországot.. .Mert az emberek itt a 150 ezre átlag fizuval akarnak villogni a semmire....Ha valakinek egy kicsit több van máris megszólja a többit...
Ha valaki 2 kezi munkás egyből lenézik...
Az emberek már többre becsülik a telefont, mint a házukat..:D
Azt hiszed ez külföldön másként van? Mert akkor tévedsz, de nagyot.
Az, hogy neked rossz tapasztalataid vannak a bulikban, vagy a korodbeliekkel és ezt összekombinálod pár adattal, attól még nem lesz igazad, inkább csak gyerekes leszel tőle. Nőj fel és tűnj el ebből a putris társadalomból, akkor nőni fog a színvonal valamelyest.
Ahogy látom még messze vagy attól, hogy felnőj...
Végigmentél már egy metrón pl.és végignézted hány embernek van márkás telefonja? Nem fogsz sokat találni, a társadalomba vedd bele az idős nénit is, aki havi 40-50e Ft-ból él. Vagy a családanyát,aki napi 10 órát melózik. Az övét is nézd meg. Ne csak az elkényeztetett fiatalokat nézd, akik naponta West Endbe járnak...
A bulikról pedig? Ha ilyen helyekre jársz akkor vagy te is ezek közé az emberek közé tartozol, vagy nagyon rossz helyen jársz. A kérdésedből ítélve sajnos az első kategóriába tartozol, egy kicsivel több ésszel, úgyhogy nem vagy még elveszve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!