Hogyan legyen önbizalmam kimenni?
Figyelt kérdés
Szeretek futni, de jelenlegi lakhelyemen (eddig városban laktam és senki sem ismert) nincs önbizalmam kimenni sportolni, mert nagyon sokan pletykálnak rólam és félek, h ez csak rátesz egy lapáttal. Hogyan szedjem össze magam? Nem tudok úgy kimenni, h ne gondoljak arra, h mit beszélnek rólam :/ A futás meg már nagyon hiányzik :(
köszi
20/L
2014. júl. 8. 18:47
1/5 anonim válasza:
Pedig rá kell venned magad arra, hogy ne foglalkozz másokkal, máskülönben nem fog menni.
2/5 anonim válasza:
Korán reggel fuss vagy estefelé, ilyenkor kevesebben vannak az utcán.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi, tudom, h le kell magamat "győznöm", ma is már az ajtóban álltam , h megyek futni,de nem mertem kimenni :/
2014. júl. 8. 18:55
4/5 anonim válasza:
Addig valamit jól csinálsz amíg pletykálnak ;) !
Sz....d le őket magasról! A saját boldogságod ez esetben egy jó futás többet kell érjen mint pár pletykás szomszéd! szóval go! :)
5/5 anonim válasza:
Hallgasd futás közben a kedvenc zenéidet (ahol nem jár autó, vagy csak halkan), az eltereli a gondolataidat. Így sokkal könnyebb elmenni emberek mellett, nekem mindig bejön, ha éppen nem érdekel a világ.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!