Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem lenne jobb lelketlenül élni?

Nem lenne jobb lelketlenül élni?

Figyelt kérdés
Nincs érzelmi fájdalom/ nem kötődsz senkihez nincs bűnbánat semmi ilyen :)

2014. júl. 7. 23:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ugyan miért, mi fáj ennyire?
2014. júl. 8. 00:04
 12/17 anonim ***** válasza:
DE!
2014. júl. 8. 00:07
 13/17 anonim ***** válasza:

hiába a sok depis, aki lehúzza azokat, akik rendesen válaszolnak, leírom én is:

NEM, rossz lenne, mert örülni se tudnál soha. az antidepresszánsok miatt az se fáj, aminek fájnia kéne (pl közeli barát halála, stb). Aki ezt lehúzza, annak fogalma sincs, milyen érzelmileg tompának lenni. Én átéltem, rosszabb érzés, mint a depresszió!

23/F

2014. júl. 8. 00:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Én a családomon és a barátaimon kívül magasról teszek mindneki másra, még a kollégáimra is, úgyis csak a hülyeséget nyomtaják egész nap. Felőlem aztán bármi történhetne velük, nem érdekelne. Egyszerűen nem éri meg foglalkozni velük, csak felhúznám magam idegileg. Ez kb olyan, mint amit a kérdező említett.
2014. júl. 8. 09:23
 15/17 anonim ***** válasza:
23%
Kiegyensúlyozott lelkű emberek szoktak sokak szemében lelketlennek tűnni. Valahogy nem érzékenyek a mónikasó szintű érzelmi viharokra, valahogy nem fogják már sose mély átéléssel követni az ilyen eseményeket. Dráma nélkül is marad bőven elég mély érzés, ráadásul szinte csak a jók. Ami érdekes módon a kiegyensúlyozottság egyik fontos alapköve.
2014. júl. 8. 17:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Aki lelketlen, sebezhetetlen. Korlátok midig vannak. Vagy át lehet törni vagy nem.
2014. júl. 17. 17:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Lélekkel vagy anélkül is nehéz az élet. A lelketlen embernek is vannak kényszer cselekvései, pl fent szeretne tartani egy látszatot, minden áron mindegy mibe kerül, vagy találni egy "játékszernek" való embert. Sok hátul ütője van. A jóhiszeműség, az sokkalta veszélyesebb.
2014. okt. 10. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!