Mi;rt vagyok ilyen szerencsétlen? Miért ér mindik csalódás amikor elkezdek valamit?
Figyelt kérdés
Anyám is gyakran lebeszéli és lemondja azt amit csinálok. Már nincs önbizalmam, egyáltalán semmi sem érdekel mert mindenbe beleszól és nem hagy benne érvényesülni csak a saját szövegét fújja és elmegy tőle a kedvem. 18/ L2014. júl. 7. 09:45
1/9 A kérdező kommentje:
* Miért?
2014. júl. 7. 09:46
2/9 anonim válasza:
Furcsa a fogalmazásod. Hol laksz?
3/9 anonim válasza:
Ne hagyd,hogy mások eltántoríthassanak a céljaidtól!Ha szeretnél valamit elérni,véghezvinni,akkor bátran vágj bele;képes vagy rá,hogy véghezvidd,csak higgy magadban.
4/9 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok én is. Merre laksz?
5/9 A kérdező kommentje:
Felvidéken, palóc vagyok.
2014. júl. 7. 10:00
6/9 anonim válasza:
Ó akkor az messze van. Na mindegy, tényleg csak azt lehet tanácsolni, amit én is próbálok most, hogy amit akarsz azt megcsinálod.
Meghallgathatsz másokat, de le kell tojni, ha nem támogató jellegű.
Persze van kivétel is, pl ha vmi hülyeségről próbálnak lebeszélni :D
7/9 anonim válasza:
Nem vagy szerencsétlen!!!!! Szerencsés vagy, hogy anyukád melletted van! Az már más kérdés, hogy ö mindig mindent jobban tud. Probáld megbeszélni vele, hogy neked is tanulnod kell a saját hibáidbol, hülyeségeidböl. Ö sem mindenttudoként jött a világra.
8/9 A kérdező kommentje:
Neki a legfőbb problémája, hogy szerinte szórom a pénzt. Ő pénz mániás, a sz@rból is pénzt akar. Én most elkezdtem tanulni, hogy ha végzek akkor abból fizetésem legyen, de ő meg azért beszél le róla mert szerinte fölösleges pénz kidobás keressek olyan valamit amihez nem kell kiadni pénzt csak nyereség van belőle. De szerintem ez hülyeség, mindenbe bele kell fektetni egy kicsit, hogy aztán nyereség legyen. Ettől a dologtól ment el a kedvem, mert azt akarja, hogy ne költsek rá több pénzt.
2014. júl. 7. 10:35
9/9 anonim válasza:
Dettó, ne foglalkozz vele, ignoráld a beszólásait.
Én is ilyen szülőkkel vagyok megáldva. Már megtanultam őket kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!