Direkt hazudnak az emberek kevesebb időt mint ami valójában az út? Te is mindig azt mondom, hogy "5 perc és ott vagyok! "?
Mert az ismerőseim mindig ezt kamuzzák!
Várok valakire régóta, felhívom, hogy mikor jön már, jön a szokásos válasz: "5 perc és ott vagyok!" és 15 perc múlva sincs ott! Én meg unom, nekem sincs időm mindenkire...
Direkt hazudnak kevesebbet hogy várjam őket, ne menjek haza?
Te is ezt mondod, mikor tudod, hogy 10 perc múlva sem leszel ott?
Velem még ilyesmi nem fordult elő.
Nekem kijelentik, ha késnek, vagy kicsit elhúzódik és normálisan megvárom. Még ilyennel nem találkoztam.
Ez olyan, hogy tőlem megkérdik, hogy pl. mikor végzek egy rajzzal. Fogalmam sincs. Ezt elmondom. De azért is erősködnek, hogy mondjak már egy körülbelüli időt. Jó, hát akkor mondok. Ám ha addigra nem leszek kész, akkor én leszek leszedve. Ilyen ez a közlekedésnél is. Ha valami történik, és amiatt késik az ember, általában fogalma sincs arról, hogy mikor ér oda. Aztán mint te, ki vagy akadva rá mert nem pontos. Jó, értem én. Én se szeretem ezt, volt amikor fél órát kellett várnom egy ismerősömre. Nem örültem neki. De a közlekedés néha kiszámíthatatlan. Nem tudhatja biztosra ezeket az ember legtöbbször!
Ez nem direkt hazugság... Az én esetembe legalábbis nem, hanem kényszerítés árán egy téves időtartam mondása...
14/L
Nem direkt hazudnak, de idegesítő tud lenni, az egyszer biztos.
Én is inkább többet szoktam mondani, mint amire számítok, hogy ne legyen az, hogy várni kelljen rám.
Én leszoktattam erről az ismerőseimet, folyamatos késések után elegem lett. Ha felhívás után sem jelent meg abban az időintervallumban ami meglett beszélve, otthagytam, majd megtalál ott ahová közösen mentünk volna.
Van olyan aki mindig előttem érkezik és a megbeszélt időpontban és helyen vár, mióta egy párszor megismételtem ezt.
Ha tudom, hogy sokat kések, akkor őszinte vagyok, bocsánatot kérek és igyekszem mihamarabb odaérni.
"Én leszoktattam erről az ismerőseimet, folyamatos késések után elegem lett. Ha felhívás után sem jelent meg abban az időintervallumban ami meglett beszélve, otthagytam, majd megtalál ott ahová közösen mentünk volna.
Van olyan aki mindig előttem érkezik és a megbeszélt időpontban és helyen vár, mióta egy párszor megismételtem ezt."
Ezt én is kipróbálom majd, köszönöm a tanácsot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!