Emberek! Milyen zenéket hallgattok?
Többnyire melodic death metal-t:
Scar Symmetry, Sonic Syndicate, Periphery, Soilwork, Sybreed, Ill Nino, Machine Made God, In Flames
https://www.youtube.com/watch?v=qrYesYR6B1c
https://www.youtube.com/watch?v=spCmStMOiHE
Gyerekkoromtól a klasszikus heavy metal volt a kedvencem, mára beleöregedtem a vegyes stílusba. Nagy kedvencem a power metal.
Ezenkívül 90-es évek rádiózenéje, jazz, new age, meg bármi, ami jól szól, jöhet :) Nálam alap egy zene listára kerülésénél, hogy felemelő legyen valamilyen értelemben.
Nagy kedvencek: Van Canto, Iron Maiden, AC/DC, Karl Jenkins művei (Adiemus albumok), Scatman John
Hallgatok még: Anthrax, Fferylt, Arkona, Scorpions, Dub FX, Nightwish, Scooter, Dragonforce meg sok, ami nem jut eszembe :)
21L
Köszi, srácok! :)
Ki volt az az agyhalott, aki idejött mindenkit lepontozni a relatív zenei stílus miatt?
Legfőképp rock és metál. A metálnak több fajtája is, mostanában rákattantam a folk metálra, nagyon bejönnek benne a népi hangszerek :D Amúgy hangulatfüggő és meghallgatok más műfajokat is. Elektronikus (nagy kedvencem a Scooter vagy Deadmaut is szoktam hallgatni) rapből is van ami tetszik, de ott nagyon válogatós vagyok. Néhány pop szám, azoknál nem jellemező hogy egész albumokat töltök le, mint a rocknál vagy metálnál inkább csak egy-egy számot, magyarok közül nagy kedvenc Ákos.
18/F :D
NA!
Régebben Tankcsapda,Tokio Hotel meg ezeket hallgattam , de ez tényleg nagyon régen volt..
Aztán ezeket a sima semmi popzenészeket mint Rita Ora , Calvin Harris , Ariana Grande , Cher Lloyd (azaz a hangjuk jó, de a zenéjük szerintem olyan semmien ..bocsánat:D)
Utána jött ez a "rockos" időszakom , hogy : Linkin Park, Nickelback,Three Days Grace, Paramore, Pretty Reckless (igazából a PR az egyetlen amint most is szinte minden nap hallgatok)
Utána jött, hogy RAAAAP .. TYGA,A$AP,Wiz Khalifa,Nicki Minaj,B.o.B stbstb.
Lehet azért volt ennyi "időszakom" mert még fiatal vagyok ,de most megtaláltam amit szeretek..a KPOPOT! Igen..Koreai pop:D
Már 1 és fél éve ezért vagyok oda és ez már így is marad. Ez egy függőség , de tényleg ..ha egyszer megszereted nincs kiút (ezt nagyon sokan mondták már). Főleg mert eddig is érdekelt Kelet , de mióta rátaláltam csak ezt hallgatom SZINTE. Főleg mert itt a pop zenék fűszerezve vannak egy csomó rap résszel én pedig imádom a rapet (általában a bandákból a kedvenc tagjaim a rapperek)
Na hát lehet , hogy untatlak , de ezt muszáj volt összefoglalnom (ja és persze kisebb koromban még voltak a magyar zenék és a hannah montana féleségekXD)
15/L
Power metal, melodic death metal, thrash metal vonalon mozgok :)
Imádom a Blind Guardiant, a Machine Headet, Children of Bodomot, akkor Savatage, Powerwolf, Down; na és a klasszikusok, Judas Priest, Iron Maiden, Pantera, Def Leppard, Alice Cooper, Skid Row :P
Egy rocker lány
Nem nagyon tudom, de nem is szeretem műfajilag behatárolni. Nekem is hangulatomtól függ, hogy mit hallgatok.
Beatles, Who, Clash, Creedence Clearwater Revival, David Bowie, Deep Purple, Sweet, Guns n Roses, Joan Jett, Bruce Springsteen, Led Zeppelin, Kinks, Pearl Jam, Pink Floyd, Rolling Stones, Scorpions, Queen,Smiths, Stone Roses, U2, Bikini Kill, Raincoats, Black Keys, Filthy Souls, 30 Seconds to Mars, Imagine Dragons stb.
Néha klasszikust is szoktam pl Chopen, Beethoven, Csajkovszkij, Schubert, Liszt, stb. Nem tudom Ludovico Einaudi klasszikushoz sorolható-e, de nagyon szeretem. Meg ott van még a Piano Guys, akik modern populáris zenéket dolgoznak át.
Ezen kívül tetszenek még az afrikai, vagy más egzotikus ritmusok is.
Egyébként szeretem egy zenében, amikor üt. Nem csak a dallam, vagy a ritmus, de a szöveg is. Pl. valamilyen elnyomó, vagy kritizálandó rendszer ellen lázadó jó kis rock zene.
Tetszenek még az apró kis különlegességek. A Rolling Stonesnál például ezek a tamtam dobok a háttérben, vagy a Baba O'riley (Who) című szám végén a hegedűjáték.
Egyébként egy rakás király zenét fedeztem fel filmeknek hála (ha gagyi a film, akkor ez még kárpótlás is lehet, amiért megnéztem).
17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!