Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Emberek! Milyen zenéket...

Piriiiiii kérdése:

Emberek! Milyen zenéket hallgattok?

Figyelt kérdés
Mi a legjellemzőbb zenei stílus, együttes? Írjatok le mindent, amit a zenével kapcsolatban csak akartok. A korotokra is kíváncsi lennék. Kösszencs. :)
2014. júl. 7. 08:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
80%

Pár éve "beleöregedtem" a jazz-be, leginkább 60-as évekbeli (vagy olyan stílusú) amerikai hard bop irányzatot hallgatok.

Art Blakey, Theolonius Monk, Horace Silver, Lee Morgan, Sonny Rollins, Tony Monaco, Miles Davis.... Ilyenek.

A Tankcsapdával, meg a Black Sabbath-tal kezdődött minden... :)

Oszt ide jutottam :)

2014. júl. 7. 08:19
 2/20 anonim ***** válasza:
86%
Ja, amúgy 36.
2014. júl. 7. 08:20
 3/20 anonim ***** válasza:
36%
Mivel magyar vagyok,magyar zenéket hallgatok.Kárpátia,Radical Hungary,Titkolt Ellenállás,Magozott Cseresznye,Romantikus Erőszak,Hunnia.
2014. júl. 7. 08:39
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is magyar vagyok, de nem csak magyarokat hallgatok, de nagyrészt igen :D.

A rockot szeretem, mostanában a dropkick murphys féle irányzatot szerettem meg, paddy, ghoultown, stb...ű

22

2014. júl. 7. 08:57
 5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Lehet ennél jóval bővebben is, ha van időtök! :D
2014. júl. 7. 09:04
 6/20 anonim ***** válasza:
69%

Klasszikus rock, heavy, power, szimfonikus metál, néha egy kis punk rock, vagy valami klasszikus zene.

Kedvenc együttesek: Ossian, P. Mobil, Pokolgép, Hammerfall, Rhapsody of Fire, Queen, Black Sabbath, DIO, Manowar

2014. júl. 7. 09:12
 7/20 anonim ***** válasza:
33%

Volt már minden, Linkin Park, Limp Bizkit, Eminem, Slipknot, Kárpátia, Green day, meg halom német is, Rammstein.

Igazán nincs jellemző, de szeretem a 80-90es évek dalait, meg 0-24-ben Petőfi rádiót hallgatok mostanában.

2014. júl. 7. 09:32
 8/20 anonim ***** válasza:
41%

Rockot szoktam.

Tankcsapda, Depresszió, Sonata Arctica, Bon Jovi, AC/DC, Guns N Roses, Bikini, hmm... meg még biztos van egy-kettő. Lordi! Linkin Park.

Firkint is szoktam hallgatni.

Japán zenéket is.

J-rock (Japán-rock): The Gazette, Diaura

J-pop (Japán-pop): On/Off, meg mindenféle anime opening.

Ilyeneket. :)

14/L

2014. júl. 7. 09:34
 9/20 anonim ***** válasza:
78%
Nem szeretem a japán zenét múltkor is megvettem egy kazettát valami TDK nevű banda... kétszer meghallgattam hát tök üres volt... :C
2014. júl. 7. 09:36
 10/20 anonim ***** válasza:
41%

Nálam borzasztó hangulatfüggő, de főleg rock/metál/stoner vonalon mozgok, illetve a régi klasszikusokon.. Hendrix, Led Zeppelin, Pink Floyd mellett Pantera, Deftones, Tool, Kyuss, QOTSA, Neurosis, Sick Of It All, Crowbar, Slayer stb stb, estig sorolhatnám.

Punk-vonalon is vannak dolgok, amiket nagyon szeretek (pl. The Exploited, Clash, Misfits), ill. reggae, ska, néha valami elektronikusabb (pl. Daft Punk).

25/N

2014. júl. 7. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!