Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mások előtti meztelenség...

Mások előtti meztelenség tekintetében szégyenlős vagy, vagy nem zavar, ha ilyen helyzet adódik?

Figyelt kérdés

2014. júl. 6. 11:09
1 2
 11/17 anonim válasza:
70%

Oly annyira nem zavar, hogy skype-on is előfordul hogy meztelen képet teszek ki, mivel hogy itthon is szeretek meztelenül lenni amúgy is.

És bár elfogadom ha valakit zavar, olyankor ezt tiszteletben tartom, ahogy azt is elfogadom ha valakit nem zavar de ő maga szégyenlős. Viszont annak örülök leginkább ha ez a szemérmetlenség teljes mértékben kölcsönös.

volt már pár alkalom hogy megláttak idegenek, volt mert épp oda tekintettek és volt mert én magam kezdtem el vetkőzni.

2014. aug. 30. 14:38
 12/17 anonim ***** válasza:
Simán vetkőzöm. Múltkor buli után egy csaj lakásán aludtunk vegyesen fiúk lányok. Olyan simán vetkőztem egy szál alsóra, mint annak a rendje. Ott mindenki előtt és feküdtem le aludni.
2014. aug. 31. 15:14
 13/17 anonim ***** válasza:
A meztelenség az az, hogy nincs rajtad ruha!
2014. szept. 1. 14:08
 14/17 anonim ***** válasza:
13! Tényleg? Ki gondolta volna? :D :D :D
2014. szept. 3. 04:11
 15/17 anonim ***** válasza:

13. vagyok. A 14.-nek, ha nem figyelt!

"Olyan simán vetkőztem egy szál alsóra, mint annak a rendje." (a 12-es írta)

2014. szept. 3. 14:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Bocsi 15-ösnek.
2014. szept. 3. 14:08
 17/17 anonim ***** válasza:

nálunk itthon természetes hogy meztelenül látjuk egymást ugy alszunk

Munkahelyemen zuhanyozok látjuk egymást

2016. máj. 12. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!