Lányok, ti mit szoktatok megnézni először a fiúkon?
Figyelt kérdés
Mi alapján tetszik, vagy nem tetszik nektek egy srác?2014. júl. 5. 20:10
11/27 anonim válasza:
Arc, aztán hogy normális haja legyen és a kezek is nagyon fontosak nekem.
12/27 anonim válasza:
9-es, az, h kivel és kivel nem bújok ágyba, hadd maradjon az én dolgom :)
13/27 anonim válasza:
Először az arcát (mindenestül), aztán az alkatát.
14/27 anonim válasza:
Jólvan 81%-os akkor ha legközelebb találkozunk majd kiderül. :D
16/27 anonim válasza:
Ronda fejem van, cseszhetem :D
25F
17/27 anonim válasza:
Utolsó nyugi ha barna a szemed akkor nincs gond az előttem szólók mondták. Sőt a 81%-os még le is fekszik veled csak villantsd a barna szemeidet apukám. :D
19/27 anonim válasza:
61%-os :) megint én vagyok, több gyengém is van még, szóval a férfinak akkor is esélye van , ha szép hangja van (de ezt azért nem írtam, mert az nem látszódik) . pl. Zlatan Ibrahimovic hangja a volvo reklámban huuuu, na az nálam csillagos ötös!
20/27 anonim válasza:
Szem. A leges-legelső a szem. :)
Persze, utána jönnek az arcvonalak, a kéz. (A kézből is rengeteg mindent meg lehet mondani, ráadásul és mindig megnézem a fiúk kezét, nem tudom miért :D)
Általában azt is megnézem, hogy hozzám képest mennyire magas, vagy alacsony, de a magasság miatt nem minősítenék le senkit, az tuti. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!