Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez a női megérzés? Veletek...

Kenis21 kérdése:

Ez a női megérzés? Veletek szokott ilyen lenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Veletek van úgy hogy megéreztek személyeket pl hogy jönnek vagy talàlkoztok ma vele? Vagy hogy elég pàr mondatott beszélni valakivel személyesen és nagyàbból tudod,hogy milyen?Vagy hogy àlltalàban mindig igazad lesz a végén...Meg ilyesmik???
2014. júl. 5. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
gondolom igen ez. én nem vagyok semmilyen látó vagy hasonló. de egyesemberekkel beszélgetve eltudom mondani én mit érzek, az a baj hogy az esetek 99% igazam lesz.nem tudom hogy megérzés e vagy csak előre látó vagyok aki fejben percek alatt összerak egy konkrét történetet.
2014. júl. 5. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem vagyok nő,Nekem férfi megérzéseim vannak :)

Amúgy van egy hölgy akivel néha csinálunk olyan dolgokat hogy pont akkor hívjuk egymást mikor már kezünkben a telefon hogy csörgessük a másikat.Nem rég megleptem ,pont aznap gondolt rám és vett nekem valamit amit nem tudta hogy aznap fogja odaadni.

Aztán vannak még:Ha egy nő megcsal azt igen is sajnos megérzem,de azt is ha már nem szeret(sajnos sok nő nagy hazudozó,de az érzéseimben bízhatok).Van amikor azt is megérzem hogy valamelyik nővel jó dolgokat fogunk csinálni :) :)

2014. júl. 5. 11:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nekem olyan szokott történni, hogy valamilyen témára gondolok és azt egy másik ember vagy 10 perc múlva vagy csak másnap témába hozza a beszélgetésnél. De szokott olyan is lenni, hogy most ez milyen jó kép lenne, lefényképezhetném, másnap meg látom, hogy egyik ismerősöm pont ugyan olyan képet csinált amit én elképzeltem.
2014. júl. 5. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is van, pedig srác vagyok:)

Én ezt a 'vonzás törvényére' írom. Amire sokat gondolsz, ézrelmet, energiát ölsz bele, azt egy idő után bevonzod. Lehez 1-2 másodperc vagy évek alatt.

Ha van kedved nezd meg youtube-on a -Titok c. Filmet. Az erről szól.

2014. júl. 5. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!