Történt már veletek ilyen? (többi lent)
igen!
én rengetegszer megálmodom a dolgokat..
pl: álmodtam 1x h valaki kiugrik az ablakból és meghal..
kb rá 1 hétre,pont otthon voltam,kinéztem az ablakon,és láttam ahogy leugrik egy férfi.. és a szemem láttára loccsan szét... 2 hétig nem mentem sehova.. aludni sem mertem.. ma pedig már hozzá szoktam a dolgokhoz:) sok mindent megálmodok,és egy idő múlva ugyanúgy van. kb az álmaim 90% beteljesül!.. meg még hasonló dolgok! :)
Igen, megálmodtam, hogy az egyik ismerősöm, aki nagyon súlyos beteg volt és 1%-ot kapott a túlélésre, meggyógyul és tavasz volt és találkoztunk és úgy lett. :) és akkor még senki nem hitt nekem :)
Azt is megálmodtam, hogy átmegyek egy 2-sel a vizsgán, és, hogy 4-es lesz a törim és ki fogok akadni :)
És, hogy a párom hozzámköltözik és bejön :)
Én nem megálmodom a dolgokat, hanem megérzem. Például, mindig azon gondolkoztam, hogy mi lenne, ha anyukám komolyabban beteg lenne, pár hónap múlva beteg lett. Azóta szerencsére meggyógyult.
És még sokszor volt ilyen, amitől tartottam és gondolkoztam, hogy mi lenne, ha megtörténne. Sokszor meg is történt, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!