Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Láttam egy videót fiatalok...

Láttam egy videót fiatalok élvezetből felgyújt egy kiskutyát, hagyják had égjen, aztán ott szenvedett, küzdott az életéért. Nagyon szomorú volt, annyira hogy elsírtam magam. Ilyenkor miért teszik ezt az emberek? Élvezik?

Figyelt kérdés

2014. júl. 4. 23:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

A videót nem néztem meg, és nem is fogom, nekem elég volt elolvasni a kérdést, hogy elborzadjak. Ez a kérdés a videóval már eleve alkalmas a nyugalom megzavarására. Az ilyenek előtt szokták tv-ben bemondani az előzőhöz hasonló szöveget.

Olyan, mintha azon élvezkednél, hogy akik megnézik, majd hogy fognak rá reagálni, mennyire szörnyülködnek. Miért kell másokat ilyesminek kitenni? Tudjuk, hogy történnek borzalmas dolgok a világban, de ne linkelj ide ilyeneket. Lehet, hogy gyerekek is megnézik, és az érzékenyebb lelkűeknek beég a dolog, és nem tudnak tőle szabadulni, mint ahogy már említett ilyet az egyik hozzászóló.

Én sem értem, hogy miért nézted végig, ha láttad, hogy nem az, aminek gondoltad. Vagy úgy voltál vele, hogy ha már neked kellemetlen élményt okozott, akkor okozzon másnak is?

Ha már a miértek érdekelnek, az ilyen jellegű kérdéseket fel lehet tenni általánosítva is, hogy miért kínoznak emberek állatokat.

2014. júl. 6. 11:01
 22/23 A kérdező kommentje:

Te csak belém akarsz kötni...

Ha már kérdezed: Miután megláttam kinyomtam, csak túl későn, meg megakartam tudni mi lett a kismacskával. Még egyszer megnéztem? Lóf@*zt. Nem szeretnék még egyszer olyan szomorú lenni. Pár kommentben is írták, meg ittis, meg nem tudtam elsőre eldönteni, ezért amit írtak az alapján.

Persze f0gyaték0sak.. mint az én anyám mert megszült mi? Ne tetesd a h*lyét, lehet látni hogy 14-19 évesek, és röhögnek. Ja biztos megette a testvérét egy kutya, ezért kín0zza a kismacskát, ugye? Én sem kínz0m az embereket mert meggyilkolták a nagynénim.. Egyszerű.

Hát szívesen megnéztem volna ahogy valaki odamegy és egyet lekever, aztán eltöri a kezét.

Meg azt is megnézném, ahogy a börtönben p0shadnának pár évig.

2014. júl. 6. 11:06
 23/23 A kérdező kommentje:

Előző válaszom 20# szólt.

Gyerek vagyok, nem mondom meg a korom, mert úgy is csak azt kapnám, hogy mi pofázok itt, meg a tiszteletről..

2014. júl. 6. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!