Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Láttam egy videót fiatalok...

Láttam egy videót fiatalok élvezetből felgyújt egy kiskutyát, hagyják had égjen, aztán ott szenvedett, küzdott az életéért. Nagyon szomorú volt, annyira hogy elsírtam magam. Ilyenkor miért teszik ezt az emberek? Élvezik?

Figyelt kérdés

2014. júl. 4. 23:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Az emberek a mai napig nem képesek túllépni a primitív gyilkolási ösztöneiken.
2014. júl. 5. 08:35
 12/23 A kérdező kommentje:
Sajnos :(
2014. júl. 5. 10:05
 13/23 anonim ***** válasza:
Ez borzalmas...:'( Egyébként ez nem egy kiscica? Mert a végén mikor ráközelítenek, akkor annak tűnik. Már ami még megmaradt belőle...:( És azt nem lehet tudni, hogy lett-e valami következménye ennek? Jó lenne például arról hallani, hogy ezeket a tetveket is felgyújtotta valaki.
2014. júl. 5. 12:02
 14/23 A kérdező kommentje:
Tényleg kiscica.. Én is szívesen megnéztem volna ahogy szenvednek. Még az a szerencse, hogy más országban ezt büntetik, meg elveszik az olyan emberektől akik nem tudják normálisan tartani.
2014. júl. 5. 13:38
 15/23 anonim válasza:
b@sszák meg! ilyeneket kéne tökön dobni egy bowling golyóval aztán ugyanígy felgyújtani mint ezt a szegényt:( +azt a 3000 hülyét akik lájkolták
2014. júl. 5. 14:58
 16/23 anonim ***** válasza:
A novella címe: Anyagyilkosság
2014. júl. 5. 15:25
 17/23 anonim ***** válasza:
4%
Nem tudom, én röhögtem :D
2014. júl. 5. 16:06
 18/23 anonim ***** válasza:

Bösz.mék. Nincs jobb szórakozásuk sajnos.

De vigasztaljon az hogy a kutyák is élvezettel nyirják ki, tépik szét a kisebb állatkákat.

2014. júl. 5. 16:43
 19/23 A kérdező kommentje:
17# Te ilyenkor mit érzel? Erre lennék kíváncsi...
2014. júl. 5. 21:24
 20/23 anonim válasza:

Kérdezőtől lenne egy kérdésem (légy szíves ne az legyen hogy senki nem kérte a véleményed, nem ez volt a kérdés stb)

Szóval ha azt hiszed aranyos és elkezded nézni mért nem nyomod ki? és ha megállapítottad hogy macska akkor nem is egyszer nézted

Mellesleg ti azt néznétek hogy a gyerek szenved megkínoznátok? belese gondoltok hogy mivan akkor ha mondjuk a kutya megette az öccsét/gyerekét vagy mondjuk a gyerek aki csinálja agybeteg és azt hiszi plüss ilyenekbe belese gondoltok és néznétek a még durvább dolgot hogy a gyerek szenved

2014. júl. 5. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!