Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek én vagyok a...

Szerintetek én vagyok a hülye? Link a kérdéshez lent.

Figyelt kérdés

3, 6, 16, 22, 26-os komment az enyém:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__581..

2014. júl. 3. 21:06
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Igen, te vagy a hülye. Értsd meg, hogy mindenkinek vannak problémái, nagyon sokan lobogtathatnák maguk előtt, hogy ezért vagy azért lopnak, csakhogy nem teszik, mert BECSÜLETESEK. A szegénység sem jogosít fel lopásra! Ráadásul semmi nincs ingyen, a sok bliccelő miatt kell a többieknek többet fizetni.
2014. júl. 3. 21:09
 2/10 anonim ***** válasza:
59%
Te mit lépnél ha nem fizetnének ki egy munkádért?
2014. júl. 3. 21:13
 3/10 anonim ***** válasza:
55%
osztom az első nézeteit, lehet hogy valaki szegény, de ha fektetne munkát abba hogy jobb legyen, lehet jobb kenne a helyzete
2014. júl. 3. 21:15
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Ha nem lenne világos a kommentjeid értékeléséből, akkor itt is: igen, te.
2014. júl. 3. 21:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Megnézném, hogy állna a szád, amikor közlik veled, hogy "bocs, de nem kapsz fizetést, meg kell értened, mert a cégnek kevés a bevétele, és különben is, másra kell"

A kérdésedre válaszolva, igen, te vagy a hülye.

2014. júl. 3. 21:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Ha már ennyire erről az oldalról közelítitek meg, akkor azt mondom: ha szar munkát végzek, és nem kapok érte pénzt, azon nem csodálkoznék. Ti igen? Sőt, ugye a megbízott még a kárt is köteles megtéríteni, ha okoz. A BKV mennyit térít meg, ha miatta kések el valahonnan, vagy csak szimplán kedve támad nem jönni?
2014. júl. 3. 21:32
 7/10 A kérdező kommentje:
Én nem helyeslem a bliccelést, ne blicceljetek, én is inkább sétálok, biciklizek. De van akinek tényleg nincs más választása és azokat megtudom érteni. És azokban az esetekben szerintem nem becsület kérdése.
2014. júl. 3. 21:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy kettévált a csoport. Te összességében a rossz bérezés ellen emeltél hangsúlyt, ami természetesen kihat minden anyagi kiadásra így a bérletre is. Ők ezzel szemben azt az oldalát nézték a kérdésnek, hogy például a buszsofőr fizetését is meg kell teremteni valahogy, így kötelességed fizetni a szolgáltatásért.

Szóval, szerintem érvelhetsz azzal, hogy túl drága a bérlet a fizetés arányához képest, de megvételének fontosságát akkor sem kérdőjelezheted meg.

2014. júl. 3. 21:49
 9/10 anonim ***** válasza:
66%

Aki fizetés nélkül használja a tömegközlekedést, az csaló.

Két lehetösége van:

VAGY azt mondja, hogy a szolgáltatás nem megfelelö - ebben az esetben jogában áll NEM igénybe venni,

VAGY annyira megfelel neki, hogy használja - akkor meg KÖTELESSÉGE fizetni.

2014. júl. 3. 21:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Csak frissíteném, hogy azóta 3x annyit keresek és meg is veszem a bérletet. Ennyit arról, hogy én milyen "magyar, lehúzos" ember vagyok :) És továbbra is megértem ha valakinek nem futja, az azóta megnőtt bérminimum és létminimum közti növekvő szakadék miatt!
2016. jún. 10. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!