Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy képzeli egy naturista...

Hogy képzeli egy naturista wellness központ hogy fürdőruhás embereket is beenged?

Figyelt kérdés

Ausztria, a határtől 10 km-re eu színvonalú wellness központ. Medencék, szaunák, élményfürdők stb.

A honlapjukon és magában a fürdőben is lépten nyomon kinn van a tábla angolul németül és bizony magyarul is, hogy CSAK meztelenül használható az intézmény.

A helyzet: egy csomóan flangálnak fürdőruhában. Kivétel nélkül tirpák paraszt magyarok.

Hogy angolul nem tudnak az semmi, de ezek szerint magyarul se olvasnak. Vagy olvasnak, csak lesz**ják az egészet.

A német/osztrák, olasz sőt kínai, japán vendégek egyikének se jut eszébe nem meztelenül lenni. A nagyarcú parasztoknak innen Mucsaröcsögéről bezzeg igen.

És a személyzet? Akinek az lenne a dolga hogy betartassa a szabályokat és a szabálky ellen vétőket felszólítsa távozásra (ennek megtagadása esetén pedig rendőri erővel eltávolíttatni az illető véglényt). A személyzet mit csinál? Zavartan riheg röhög.

Hát most hogy küldjem ki kérdezik?

Hogy hoygan? Anyukám ahogy az általad írt házirendben van épp úgy.

Közlöd vele hogy vagy vetkőzök vagy takarodsz. Ha se se se az, akkor rendőr. Ennyi.

De nem...

De miért nem?

Mert fontos a vendég? Aki elmenne ha vetkőznie kéne egy nudista intézményben?

És az nem számít hogy én is vendég vagyok, és én bizony el is megyek emiatt?

2014. júl. 3. 14:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7%
Te beteg vagy
2014. júl. 9. 15:55
 12/15 anonim ***** válasza:
93%
esetleg oda mehetnél te is és a ruhás egyénnek tedd szóvá a problémád. Ne a szemlyzetnek szólj,azok álltalában inkompetensek mármilyen problémával kapcsolatban
2014. júl. 11. 11:17
 13/15 A kérdező kommentje:

azt hiszed ezen nem vagyok túl én is meg még X másik vendég is, akit szintén zavar?

csak hát bizonyos IQ szint alatt kér a szóért.

mégis mit lehet mondani egy akkora gyökérnek, aki bemegy egy nudista wellness központba, rögtön belépéskor kiszúrja a szemét többnyelvű tábla: csak ruha nélkül!

és még a jegy vételekor külön papírt is kap a házirendről: csak ruha nélkül szintén.

és ezek után beszambázik ruhában, és fel van háborodva ha szólnak neki. már én a vendég szólok.

mert a zemélyzet akinek a dolga lenne, az meg csak a vállát vonogatja.

2014. júl. 12. 08:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Miert ha pl megvan neki? Meg a higienia es magamon hagyom a bugyimat most egy kis tanga mit szamit semmit.de volt aki szolt na párom el is küldte a francba azóta nem szól senki.én tangaban nyomom nehogy valami fertozest kapjak
2014. júl. 12. 11:13
 15/15 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező.Sajnos rossz helyen,rossz országban tetted fel a kérdésedet.Ez az ország még fényévekre van a kulturált szaunázástól.És sajnos legtöbben még olvasni sem tudnak mindamellett,hogy bunkók...Pedig a dolog nagyon egyszerű lenne,ha ki van írva ,hogy fürdőruha nélkül,és engem ez zavar akkor egyszerűen nem megyek be..Ennyi.

És nem az a kukkoló aki meztelenül van,hanem az,aki ruhában megy be a meztelenek közé.

2015. febr. 23. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!