Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nemrég találtam őt yt-n. Csak...

Nemrég találtam őt yt-n. Csak én sajnálom nagyon? Minek videózik egy ilyen? Nem csak ez az egy videójában az összes hasonlóan szánalmas.

Figyelt kérdés
Csak én vagyok evvel így? Ha egy videóján 20 nézettség van az már jó de azért ő csinálja....
2014. júl. 3. 12:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Most láttam meg a videót egy kicsit meglepődtem...:) de akkor is most mit kezdtél el gyónni? Én nem abba kötöttem bele,hogy mély a hamgod vagy hogy nem hanem cigizel, hanem arra ,hogy ragasztót tekersz az arcodra, gázsprayt kensz a szemedbe, vagy hogy mindent szart előveszel a hűtőböl utánna ott szenvedsz meg köpködsz, mint egy nemnormális.

Evvel a stílussal szerintem felesleges is videózni az emberek nem szívesen látnak ilyen jellegű videókat. A gyerekemnek (ha lenne) nem engedném, hogy ilyen videókat nézzen, mint a tieid.

2014. júl. 3. 23:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Azt mondja az új videóban hogy 17 éves?Én legalább 34-nek néztem :O
2014. júl. 4. 02:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan nem láttam volna azt a videót a yt-on, ha itt nem hívod fel arra a figyelmemet, kérdező! :-)

A kérdésed és a kommentek felkeltették a kíváncsiságomat, megnéztem magamnak a "dolgot".

A paprika spray-s videó engem nem sokkolt, még érdekes is volt bizonyos szempontokból. :-)

De nem hiszem, hogy a feltöltő többi alkotását lenne kedvem megnézni most.

2014. júl. 4. 11:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"És nem adtam engedélyt a videóm megosztására!"

LOL, mondod ezt, miután egy nyilvános oldalra, nyilvános videóként tetted fel :D XDXD

2014. júl. 6. 11:57
 15/16 anonim válasza:
hát az ilyet le kéne lőni...
2014. júl. 6. 13:44
 16/16 anonim ***** válasza:
A negatív reklám is reklám. Ügyes :)
2014. júl. 7. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!