Nemrég találtam őt yt-n. Csak én sajnálom nagyon? Minek videózik egy ilyen? Nem csak ez az egy videójában az összes hasonlóan szánalmas.
Most láttam meg a videót egy kicsit meglepődtem...:) de akkor is most mit kezdtél el gyónni? Én nem abba kötöttem bele,hogy mély a hamgod vagy hogy nem hanem cigizel, hanem arra ,hogy ragasztót tekersz az arcodra, gázsprayt kensz a szemedbe, vagy hogy mindent szart előveszel a hűtőböl utánna ott szenvedsz meg köpködsz, mint egy nemnormális.
Evvel a stílussal szerintem felesleges is videózni az emberek nem szívesen látnak ilyen jellegű videókat. A gyerekemnek (ha lenne) nem engedném, hogy ilyen videókat nézzen, mint a tieid.
Biztosan nem láttam volna azt a videót a yt-on, ha itt nem hívod fel arra a figyelmemet, kérdező! :-)
A kérdésed és a kommentek felkeltették a kíváncsiságomat, megnéztem magamnak a "dolgot".
A paprika spray-s videó engem nem sokkolt, még érdekes is volt bizonyos szempontokból. :-)
De nem hiszem, hogy a feltöltő többi alkotását lenne kedvem megnézni most.
"És nem adtam engedélyt a videóm megosztására!"
LOL, mondod ezt, miután egy nyilvános oldalra, nyilvános videóként tetted fel :D XDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!