Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy hívják az ilyen embereket?

Hogy hívják az ilyen embereket?

Figyelt kérdés

Nyugodt, egyszerű, vagy begyöpösödött, maradi?

Ne játssza az éjjel-nappal Budapest-et, falun is kontyba teszik a hajukat, és úgy mennek a fiatalok, mint a madam. Ugyanolyan menő ruhába. A másikat meg megnézi azért, mert rajta nem olyan márkás adidas cipő van.

Meg menőznek, legyen egyszerű, menőzés nélkül élet az élet.

Westend, Pólus. Ne 5 szatyorral vásároljon, mint az éjjel-nappal Budapest-ben.

Az a baj, hogy mindenkire hat meg befolyásol a média.

Meg nyomkodják az okostelefont állandóan.

2014. júl. 2. 13:05
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

:DDD Nyugtass meg hogy troll vagy. Ennyire nem lehet valaki hülye. D szerintem kérdező te vagy a megszállottja annyira annak a sorozatnak, hisz olyan szépen leírtad mi van benne. Én spec nem tudtam, mivel életembe bele nem néztem. De akkor neked egészségedre hogy ilyeneket nézel.

Ahhoz meg megint mi közöd ki milyen házban él?? Törődj már a magad dolgával. Csak mert neked viskó jutott még más hagy díszítgesse a saját házát ahogy ő akarja.

2014. júl. 3. 09:05
 32/41 A kérdező kommentje:

Nézd már meg, hogy a tv2, rtl sokkal nézettebb, mint a duna, vagy az m1.

Idősebbekre is hat. 50-60-as években ilyen nem volt, nem volt ennyire szabadjára engedve a szexualitás a tv-kben. Most meg belekóstoltak, meg kiélik magukat. Imponál nekik ez a sok hülyeség.

2014. júl. 3. 11:59
 33/41 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés hogyhogy még itt van? Már tegnap jelentettem, mert értelmetlen és nem derül ki belőle, mit akar pontosan tudni a kérdező. És tuti nem én voltam az egyetlen, aki jelentette. Ennél sokkal normálisabb és fontosabb kérdéseket meg törölnek. Fura ez az oldal.
2014. júl. 3. 12:04
 34/41 A kérdező kommentje:

Mindenkin eluralkodik a tükörben fényképezés. A média biztatja az embereket, az a menő, csináld, hogy jobban keljen a telefon.

Meg ez a divatmánia, a nők úgy mennek rá, mint szúnyogok a vérre.

Aki eddig visszafogott volt facebook-on, azt is megszédítették már. Linkel befelé az okostelefont, táskákat, cipőket. Meg lehet nyerni.

2014. júl. 3. 12:09
 35/41 A kérdező kommentje:
Megszédít mindenkit, a kisördög sosem alszik.
2014. júl. 3. 12:15
 36/41 A kérdező kommentje:
A sikerhez hasonlítanám a divat és okostelefon mániát. Beleél magát, és megszédíti a fejét, és aszerint viselkednek.
2014. júl. 3. 12:17
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem lehet valahol jelentést tenni, hogy dobják ki a kérdezőt az oldalról?
2014. júl. 3. 13:03
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Tudod hogy ez egy fórum, ahol a válaszokra párbeszédként szokás reagálni? Miért írsz ki kérdést ha a válaszokra nem reagálsz? Magaddal beszélgetsz???
2014. júl. 3. 19:32
 39/41 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=_mFO9m5OUPQ

Ez ki fog halni, mert a következő generáció pénz éhes, siker éhes, okostelefon és divat mániás lesz.

2014. júl. 4. 01:09
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszeeeeem el :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Amúgy... A kérdésedre a válasz: úgy hívják az ilyen embereket, mint téged...

2014. júl. 4. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!