Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy hívják az ilyen embereket?

Hogy hívják az ilyen embereket?

Figyelt kérdés

Nyugodt, egyszerű, vagy begyöpösödött, maradi?

Ne játssza az éjjel-nappal Budapest-et, falun is kontyba teszik a hajukat, és úgy mennek a fiatalok, mint a madam. Ugyanolyan menő ruhába. A másikat meg megnézi azért, mert rajta nem olyan márkás adidas cipő van.

Meg menőznek, legyen egyszerű, menőzés nélkül élet az élet.

Westend, Pólus. Ne 5 szatyorral vásároljon, mint az éjjel-nappal Budapest-ben.

Az a baj, hogy mindenkire hat meg befolyásol a média.

Meg nyomkodják az okostelefont állandóan.

2014. júl. 2. 13:05
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Az van, hogy a favak is kezdenek elvárosiasodni. Mind modern ház, két emeletes házak kősziklás kertekkel, tiszta város, természetesen a fiatalok is városiasan, meg néhány idősebb is városiasan viselkedik.

Egyszerű ember alig van, nem menőzik, nem játszik éjjel-nappal-t...

2014. júl. 2. 13:45
 12/41 A kérdező kommentje:
A városok elkülföldiesediknek, a falvak elvárosiasodnak, a tanyákból pedig falu lesz.
2014. júl. 2. 13:49
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

Most már végképp elvesztettem a fonalat. A kérdés így szól: "Hogy hívják az ilyen embereket?"

Ehhez képest lentebb már arról kezdesz karattyolni, hogy hol milyen házak vannak. Mit szívsz?

2014. júl. 2. 13:52
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

A falvakban természetes hogy a régi épületeket elbontják és újat építenek belőle vagy éppen hozzáépítenek felújítják.

Tudod egy 100 éves vályogházzal csak a gond van,hiába jó télen a fűtés nyáron a hűtés.Szóval akinek van pénze és megteheti az lakhatóbbá teszi a régi házakat vagy elbontják és modernebbet építenek a helyére.Nekem mindegy hogy ki mit csinál a saját házával területével.

2014. júl. 2. 13:55
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyű. Akkor puffogj ezen egész nap. - Én városban laktam egész életemben és semmi kivetni valót nem találok benne. De te úgyse tudod elképzelni, hogy jó lehet, mert az egész világképedet egy undorítóan alja sorozat adja, amit szerintem közülünk itt csak te nézel. Elég egyszerűen beskatulyázol mindenkit, szóval kár veled vitatkozni. De azért elgondolkodhatnál, hogy mekkora baromságokkal fárasztasz itt mindenkit.
2014. júl. 2. 13:56
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Nme tduom elovlsani pasztmek!
2014. júl. 2. 18:14
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Na, a félbolond kérdező megint itt van. Könyörgöm, tiltassulk már le, kezdem nagyon unni.
2014. júl. 2. 18:54
 18/41 A kérdező kommentje:
Tégedet csak az éjjel-napal érdekel. Ilyen emberek nem is fognak, csak rossz irányba fejlődni. Azt hiszed menő, és te is az vagy? A gyerekeitek is ugyanolyan lesz.
2014. júl. 2. 19:20
 19/41 A kérdező kommentje:
Aki menőzik, több nője lesz. De csak kezdetben, majd a végén két szék közül a földre esik.
2014. júl. 2. 19:22
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdező tényleg nagyon kretén.
2014. júl. 2. 19:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!