Általam leírt lány manapság tényleg olyan ritka e mint azt gondolom? Mi van a mai világgal? Régen is ilyen volt vagy csak most?
Én egy 19 éves frissen érettségizett fiú vagyok aki eléggé el van keseredve hogy nem talál még hasonlót se olyan lányból amit keres(rég óta) , és ha jobban belegondolunk nem nagyok az elvárásaim.
Szóval : elvont csaj művészeteket szereti - bármiről lehet vele beszélni mert mindenre nyitott nagyon sok dolog érdekli -szexualitás terén nincsenek nagy igényei inkább az érzelmei a fontosak - kreatív és okos lány de nagyon megfontolt, szóval nehéz vele kijönni mert nagyok az elvárásai, de nem ítélkezik előre úgy értve hogy ha valakit megismer fontos neki hogy belülről milyen nem csak kívülről.
A mostani tulajdonságokról külön külön beszélek és nem általában az összesről együttvéve. Én úgy gondolom hogy ezek hiányoznak a mai lányokból ( 15-25 éves ig )
köszi a válaszokat
piriiiiii: Én ilyen vagyok,és már tényleg nagyítóval is alig találni hasonló embereket,mégsem kellettem neked,sem másnak.Nem ezen múlik a dolog.Ha valaki ilyen téren megfelelne neked,attól még nem biztos hogy vonzó lesz számodra.Viszont akihez vonzódnál,az a férfi szinte biztos hogy nem olyan lesz, akire illenek a keresett tulajdonságok,és nem lesz meg az összhang,a közös téma.
És még mindig szeretlek!
Alapjában véve, ha külön nézed, nem nagyok az elvárásaid. De egyben igen.
A mostani lányok javarésze vagy nyitottan beszélget, vagy elvont. Nekem az alapból nem jön össze egy emberben, mert szerintem ilyen nincs.
Az előttem szólóhoz kapcsolódva:
Nem azt írtad, hogy érzelmi alapja legyen a kapcsolatotoknak, hanem pontosan azt írtad le, amit leírtak előttem.
Másrészt pedig mindenkinek fontos a külső. Nem arról beszélek, hogy valakinek nagy az orra, vagy kopasz, vagy hasonlók, hanem arra, hogy stílusilag bejön-e vagy sem. Hogy ápolt-e, láthatóan figyel-e magára vagy sem. Igen, nem utolsó szempont az sem, hogy hogy néz ki, tehát milyen testi adottságai vannak (szem, orr, testfelépítés), de hidd el, ez neked is jobban számít, mint gondolod. Emellett pedig lehet, hogy találsz egy ilyen lányt, de ha a kémia nem működik, megint nagyot fogsz koppanni.
Nem mindig a hasonló!ugyanolyan a jobb, vagy nem éppen a tök ellentét.
Írod a végén, hogy nem kell, hogy ez egyben jelen legyen valakiben. Akkor viszont a kérdésedet sem értem, mert a lányok 99%-a rendelkezik ezek közül eggyel minimum: elvont, művészies, gondolkodó, kreatív, nem előítéletes, érzelemközpontú, okos, megfontolt, érdeklődő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!