Mi ez a támadás?
Jé, pont ilyesmit akartam kérdezni én is...
Az ember kérdez, aztán sokszor alaposan megkapja a magáét.
Nem tudom, mi lehet az oka :(
Miért is? Na nézzük.
-számítástechnika: a googleban találom meg én is a választ, ha nem tudom fejből. Szerinted ezzel mi lehet a bajom?
-sz&sz: 8 éves kisfiúk ne ide járjanak ilyenek miatt.
-összes többi: a kérdező olyan hülyén fogalmaz, mint te most, hanyag, látszik rajta, hogy vagy nem érdekli, vagy hiába juttatod el hozzá az infót, le sem ...-ja.
-ideges a kérdező, ilyenkor inkább ugorjon ki az ablakon, de ne itt szólogasson be vagy kérjen számon embereket.
WELCOME TO WEB 2.0 AND TO HUNGARY!
-o- -o- -o-
Az utolsó mondat mindent magába foglal.
-o- -o- -o-
A hanyagságért már elnézést kértem , de ha pont akkor kaptál volna olyan rossz hírt mint én akkor amikor írtam , akkor te se tudtad volna megírni nyelvtanilag helyesen a szöveget. Nem mondom hogy nincs igazad , igen sokszor hülyeségeket kérdeznek az emberek amit az interneten megtalálhat , de sose tudhatod hogy épp miért ide írta , lehet annak egy elég fogós érv. Én csak annyit kérek hogy aki annyira morgós hogy szépen udvariasan nem tud válaszolni az törölje ki az account-ját ennyi .
Remélem ez nem volt egy hanyag fogalmazás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!