Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha a világ változik, akkor az...

Ha a világ változik, akkor az emberek tulajdonsága is ennyit változott?

Figyelt kérdés

1. video 1916-ból Magyarország. IV. Károly utolsó Magyar király.

https://www.youtube.com/watch?v=jOJGtMfVdcw

2014 Lady Gaga pózolgat, a feneke kilátszik, szex, szex, szex.

https://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I

2014. júl. 1. 03:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Miert lennenek ra buszkek? Csak az idiotak buszkek olyasmire, amiert szemely szerint nem tettek semmit.
2014. júl. 1. 13:07
 12/21 anonim ***** válasza:
Szegény együgyű boldog IV. Károly, meg a szenilis nagypapája pláne nem ok a "MAGYAR"-kodó büszkeségre! Nevetségesek! :-D
2014. júl. 1. 13:13
 13/21 A kérdező kommentje:
A régi dolgokat nem szereti senki. A verekedés, kábítószerezés, szex, meztelenkedés. Az megy.
2014. júl. 1. 13:15
 14/21 anonim ***** válasza:

Mert regen minden jobb volt, LOL.

Volt a lofuttyot. A regiek egy grammal sem voltak jobbak mint a maiak. Semmiben.

2014. júl. 1. 13:47
 15/21 anonim ***** válasza:
Bizony, régen a lányok a kuplerájban illedelmes öltözékben dolgoztak, mert különben a tisztességes keresztény úriemberek be se mentek vóna oda!
2014. júl. 1. 15:38
 16/21 anonim ***** válasza:

Most verjem a mellem csak azért MAGYAR emberek előtt, mert én is MAGYAR vagyok, mint ők? Természetesen ha külföldön megkérdik, akkor büszkén vállalom, hogy magyar vagyok. De ezután sem ott, itthon meg pláne nem fogom azt gondolni, hogy ez a világ legnagyobb kiváltsága, és még plusz jogok is megilletnek esetleg, mert én ide születtem. Igen, magyar vagyok, de nekem bőven elég, hogyha a szeretteim boldogok, sikeresek, és én is az vagyok. Magyarul beszélek, tisztelem a hagyományokat, de például nem fogok hatalmas magyar zászlókat tűzni a házra, hogy ha esetleg valaki nem tudja, akkor nagyon meglepő módon megtudja, hogy én is olyan vagyok, mint 5000 másik a faluban.

A kérdésre térve, a média fejlődése miatt sokkal több olyan információt is megkapunk, amik régen is léteztek, csak nem voltak felnagyítva. Változik a világ, most az okostelefont szidják, 60 éve a TV-t szidták. Ha soha nem tettünk volna semmit, akkor még most is a fán lennénk.

2014. júl. 1. 22:26
 17/21 anonim válasza:
igen az utolsónak részben igaza van. A világ változik és ezzel eggyütt az ember is. Ennek sem a magyarsághoz sem a külfőldiséghez nincs semmi köze. Ilyen a világ. Az hogy kábszereznek meg meztelenkednek a szülök hibája. Nem figyelnek eléggé a gyerekekre és egyidő után eltévednek ebben a világban. Ha többet törödnének a kamaszokkal a szülők nem kerülnének ijen hejzetekbe. Szerintem!!!
2014. júl. 2. 18:31
 18/21 A kérdező kommentje:

[link]

K*vákat meg homokosokat nevelnek belőlünk. Szexualitás árad a médiából, erre tanítják a fiatalokat is. Elhal a kúltúra.

2014. júl. 2. 18:56
 19/21 A kérdező kommentje:
Így van ez haver, kihal minden érzés, csak vademberek lesznek ebbe a világban, az idősőket le*arják.
2014. júl. 2. 18:57
 20/21 A kérdező kommentje:
Olyan emberek lesznek, mint a tv-ben a sztárok. Ezeket csak a divat, meg a barmulás fogja érdekelni. A kultúra, hagyományt le*arják.
2014. júl. 2. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!