Miért annyira gáz manapság okosnak lenni?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért néznek le engem az osztálytársaim azért, mert nem vagyok hülye. Valamint azt sem, hogy miért olyan ciki az, hogyha zenélek. Szerintetek ez gáz?2014. jún. 30. 17:24
1/8 anonim válasza:
Ez régen is így volt. Nem szeretik, ha valaki többet mint ők. Irigykednek.
3/8 anonim válasza:
Igen, gáz, mivel így nehezebben fogsz tudni beilleszkedni társaságokba. Mindig lesz valaki, aki megpróbál majd kitúrni és sikerülni is fog neki.
4/8 anonim válasza:
Egyáltalán semmi ciki nincs abban,hogy zenélsz,sem abban,hogy okos vagy. Sokszor pont azok nézik le az okos embereket,akik képtelenek saját értékrendet kialakítani és önálló véleményt alkotni dolgokról. Jobb nem odafigyelni az ilyen emberekre,bár tudom,hogy ezt egy osztályban nehéz megtenni. És lehet sejteni,hogy pár év múlva ki lesz a sikeresebb. Te vagy Ők.
5/8 intrepid válasza:
Abban is legyél jó, hogy ne tűnjél nagyképűnek. Úgy vezesd elő a gondolataidat, mintha ők találták volna ki. Ne akarjál a legokosabb lenni, mert akkor nagyon magányossá tudsz válni. Mondom ezt én, jeles bizonyítványok mellett, mégis népszerű voltam.
6/8 A kérdező kommentje:
#5 ebben teljesen igazad van
2014. jún. 30. 18:13
7/8 Piftám válasza:
Ne zavarjon, hogyha cseszegetnek a tudásod miatt, sőt, használd ki, hogy te több vagy náluk. Én hasonló cipőben járok veled, mert "okos" vagyokm és zenélek[gitár]. Amennyiben azt veszed észre, hogy kiszorítanak, vesd be a zenéd erejét az ismerkedésben, osztálybulikra viszel hangszert és énekelsz, nagyon hamar meg lehet magad szerettetni a többiekkel[egyesekkel túlságosan is]. Mindig keress társaságot, és hasonló felfogású társakat, akikkel együtt lehetsz, és rajtuk keresztül majd a többiekkel is ki fogsz jönni.
8/8 anonim válasza:
"Mondom ezt én, jeles bizonyítványok mellett"
mintha azt mondanád, hogy "mondom ezt én, aki reggel nagyot szarik"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!