Hé gyakorin még vannak egyáltalán vicces emberek?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok aki így nem szól le minden helyesírási hibát nem kezdi el osztani az észt hanem ilyen vicces válszokat is ad#ember #jófej emberek
2014. jún. 26. 22:19
11/21 A kérdező kommentje:
ez naagy :DD
2014. jún. 26. 22:46
12/21 intrepid válasza:
Csak nem szoktál a Teracod-on járni? Ott szokták így elírni a nevem. Egyébként én is hiányolom az egészséges humorral megáldott trollokat az oldalról. Valamikor színesebb, érdekesebb volt tőlük az oldal.
13/21 A kérdező kommentje:
nem szoktam :DD ismerek par embert aki jofej de nagyresze onsajnalo streber
2014. jún. 26. 22:50
14/21 intrepid válasza:
Nem tudom kiket tartassz strébernek, de én is úgy gondolkodom, - hogy nekem az "elég jó", az nem elég jó.
15/21 A kérdező kommentje:
poontossan :))
2014. jún. 26. 22:57
16/21 anonim válasza:
Vannak. Csak fáradt vagyok a humorizáláshoz.
17/21 anonim válasza:
Nincs pont a mondatod végén...
________ - nevetés helye.
A barátaim viccesnek tartanak, vannak jó poénjaim is.
18/21 anonim válasza:
A kérdező becsült kora: 13 év.
19/21 A kérdező kommentje:
:DD na es akkor mivan ha 13 eves vagyok? nem mondtak hogy azok nem regisztralhatnak
2014. jún. 27. 09:14
20/21 piriiiiii válasza:
Mindek pontoztál le, bassszki, vicceltem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!